1. Du kan altid facetime eller skype med vennerne, hvor man kan spille online spil sammen og der kan i være ligeså mange som i har lyst til. Se evt. 5 hjemmesider med gratis spil  
  2. Se en masse serie, det er altid hyggeligt med afslapning i sengen med en god serie, også behøver man ikke kun se et afsnit, men måske hele serien. Se evt. 5 serier på Netflix, som jeg kan li.
  3. Hjemmetræning, det behøver man ikke altid diverse træningsmaskiner til, der findes rigtig mange fine apps eller bare Youtube som kan hjælpe dig i gang med det.
  4. Få klaret sommer, vinter-rengøringen, måske trænger tøkskabet til en oprydning og når der ikke er andet og lave, så er det da bedre at få det gjort, så det ser godt ud. Se evt. 5 tip til tøjskabet
  5. Tid til at læse en bog, så hjernen bliver aktiveret. Find en bog frem som ser interessant ud, begynd at læs på den, fordi du har tiden til det og lysten til at læse den. Hvis det er en rigtig god bog, så slipper du den ikke før den er læst.
  6. Shopping, når man ikke kan gøre det i butikkerne, så kan man altid gøre det online, surf rundt på nettet og find ud af hvad du evt. mangler eller bare ønsker dig, måske du bliver inspireret til at købe noget. Se evt. top 5 online shopping eller top 5 shopping apps.
  7. Få en ny hobby, måske det er at hækle, strikke, tegne, bage eller noget helt andet, så er tiden nu til at lære det. Du kan også lære et nyt sprog online, hvis man er interesseret i det. Du kan altid købe materialerne online, så du ikke skal ud i butikkerne. Se evt. 10 kreative hobbyer, du kan starte på.
  8. Lytte til podcast, det kan både være lærerigt og så er der rigtig mange forskellige temaer, hvor jeg er helt sikker på du kan finde et tema som passer til dig. Alt fra historier, uddannelse, livsstil, musik og meget mere. Du kan høre dem på Spotify.