Elsker du også en god serie her i det kolde vintervejr?? Ser du også Netflix og kan have lidt svært ved at finde de gode serier. Jeg har samlet de 5 serier som jeg kan lide.

Nu er det jo efterårsferie og kulden er over os. Derfor er det tid til masser af hygge og serie tid. Noget af det bedste jeg ved er at se sin yndlingsserie og bare chille i sofaen, under dynen hvor det er dejligt varmt. Det er også mange som er syge i denne periode og der kan man også slappe af til en god serie. De fleste kender godt Netflix og har måske prøvet af have det. Det kan være lidt uoverskueligt at finde de gode serier. Derfor har jeg her samlet de 5 bedste serier på Netflix, som jeg synes er bedst.

Mine favoritter:

  • Izombie

Er en overnaturlig tv-serie, som handler om zombier og kriminalitet. Det er en rigtig hyggelig serie, som også har romantik over sig. Serien starter godt og simpelt ud med en zombie, som efterfølgende bliver til flere zombier og vi følger hovedpersonen rundt i hendes liv.

  • The Flash

Handler om superhelte, eller nærmere en superhelt, som kan bevæge sig rigtig hurtigt. Du har sikkert set ham fra andre Marvels serier. Serien er rigtig god og handler om sammenhold og kriminalitet, samt superhelte. Vi følger Flash i hans liv om kærlighed, venner og at redde verden for kriminalitet, samt andre overnaturlige væsner.

  • Riverdale

Man følger teenageren Archie og hans venner igennem en masse dilemmaer, romantik, familien, og masser af mysterium i byen Riverdale. Serien er rigtig god, men der er også mange ting i den som man først får forklaret senere inde i serien, så man skal være tålmodig, hvis man skal se den.

  • Jane the Virgin

En serie for alle tøserne. En rigtig Telenavela om en familie og specielt Jane, som bliver gravid ved en fejl. Vi følger hendes kærlighedsliv mellem 2 mænd i hendes liv. Der er masser af romantik, drama og valg i familiens liv. Jeg kan godt lide serien, fordi der en lidt en fortæller indover som forklare situationerne engang imellem.

  • The Blacklist

Masser af krimi og drama, så er serien lige dig. Den handler om en blackliste som kun den mest kriminelle mand kender til og må derfor samarbejde med FBI. Serie er rigtig spændende og når man starter, har man svært ved at slippe den igen.