Top 5 Online Shopping

På nettet kan man få rigtig meget tøj og det er lige med, at finde den bedste pris. Nogle af de sider jeg bruger til at købe tøj på, kan du se nedenunder. Jeg køber generelt ikke særlig meget tøj på nettet, da de forskellige hjemmesider har forskellige størrelser på deres tøj og derfor er det svært at vurdere størrelsen. Det kan være svært at overskue hvilke hjemmesider der er gode og troværdige.

Trustpilot

Til udenlandske tøjhjemmesider eller en side du ikke har købt ved før, kan du bruge trustpilot.
Trustpilot bruges til at vurdere hjemmesider med. Du kan finde ud af hvor troværdige de er. Trustpilot giver et godt overblik over hvad hjemmesiden er og hvad de sælger, her har andre kunder været inde og vurdere hvordan de synes hjemmesiden er/eller har været.

Se siden her.

1. Nelly

Den hjemmeside jeg bruger mest, når jeg skal købe tøj, er Nelly. Jeg synes de har rigtig meget godt tøj og smart tøj. De får hele tiden nye ting hjem og derfor kan det være en god idé at få nyhedsbrev fra dem, så man kan følge med i hvad der sker. Jeg synes deres hjemmeside er rigtig god og størrelserne passer som de skal.

Se hjemmesiden her.

Prisniveau: Billig-Mellem

Tøjstørrelse: Perfekt

Vurdering fra 1-10: 10

2. Zalando

Zalando er en god og nem hjemmeside, de har rigtig mange forskellige mærker og sælger også tøj til mænd og børn. Zalando har gratis levering og gratis retur, derfor er det dejligt at kunne være sikker på at ens tøj er den rigtige størrelse, ellers kan man sende det retur uden problemer.

Se hjemmesiden her. 

Prisniveau: Mellem-Dyrt

Tøjstørrelse: Kan svinge meget

Vurdering fra 1-10: 7

3. H&M

H&M er en rigtig god hjemmeside, hvor du blandt andet kan bestille dine vare til nærmeste butik og prøve tøjet. MAn finder tit flere tilbud online end i butikken og i shoppen har man også et bedre overblik. De sælger også tøj til børn og mænd.    

Se hjemmesiden her.

Prisniveau: Billig-Mellem

Tøjstørrelse: Kan svinge lidt

Vurdering fra 1-10: 8

4. Bubbleroom

Bubbleroom har en meget blandet stil. De har tit massere af tilbud til billige penge. Det er en hjemmeside som jeg synes man skal kigge på, fordi den har så meget forskelligt tøj. 

Se hjemmesiden her.

Prisniveau: Billig-Mellem

Tøjstørrelse: Ta’ en størrelse større. 

Vurdering fra 1-10: 7

5. Nyform

Hvis du kan lide sports tøj, så er Ny-form det helt rigtige sted. De har sportstøj og Outdoor til mænd, kvinder og børn. De levere hurtigt og har massere af forskelligt tøj, det er et besøg værd. 

Se hjemmesiden her. 

Prisniveau: Mellem

Tøjstørrelse: Kan svinge lidt

Vurdering fra 1-10: 8