Top 5 Shopping apps

Hvis du kender det med, at være helt vild med at shoppe, så skal du hente disse 5 apps. Vi ved godt at der hele tiden kommer flere og flere shopping-apps og det kan være svært at følge med.
Men disse 5 apps er også nogen som jeg har på min mobil.

1. Trendsales

Hvis du går op i genbrug, så er appen trendsales, lige noget for dig. Fordi her kan man sælge sit eget tøj og købe andres tøj. Du kan byde på det tøj som du synes om og du går derfor ikke glip af en handel. Trendsales er en rigtig smart app, jeg bruger den selv til at sælge mit tøj.

Se hjemmesiden her.

2. H&M

H&M kører altid med lækre tilbud og det er super nemt at følge med i appen og se hvornår dit favorittøj er på tilbud. Hvis du ikke allerede har appen, vil jeg anbefale dig at hente den, da du også kan optjene point derinde og få rabatkoder til dit næste køb.

Se hjemmesiden her. 

3. Zalando

Hos Zalando finder du både tøj til kvinder, mænd og børn og der er et kæmpe udvalg. Deres app er rigtig nem at bruge og de har rigtig meget tøj i forskellige prisklasser. Det største plus er at fragten er altid gratis og det er gratis at sende retur, derfor skal du ikke bekymre dig så meget om størrelsen, fordi du kan altid sende retur.

Se hjemmesiden her.

4. Zara

Zara har rigtig meget fint tøj og de har endda et helt katalog med det, hvor du kan finde inspiration til dit næste sæt tøj. Du finder også tilbuddene i appen. 

Se hjemmesiden her.

5. FashionFinder

Find ud af hvor alle de rigtige butikker er henne i forhold til hvor du befinder dig. I appen får du også opdateringer om events og de bedste tilbud. Så gå ikke glip af alt i en app. 

Se hjemmesiden her.