MØD BIRGIT PETERSEN

Hej & Velkommen.

Jeg er glad for at du landende på min hjemmeside & jeg kan ikke vente med at vise dig, alle de kreative ting man kan lave.
Men inden jeg starter, vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv.

Hvem er Birgit Petersen?

Mit navn er Birgit Petersen, jeg er 28 år gammel. Jeg bor omkring centrum af Kolding sammen med min kæreste. Jeg er uddannet Entreprenør og Designmanager på IBA i Kolding, også kaldet E-designer.

YouTuber med hele 2 kanaler, fordi jeg elsker at nørde rundt med gaming og kreativitet. Jeg er så småt begyndt at skrive blogindlæg og er stadig ved at lære at lave indhold til hjemmesiden.
Jeg elsker at gå i detaljer om de mindste ting og gerne omkring design, hvor jeg kan lære fra mig.

Jeg arbejder meget hjemme, med video redigering og skrive blogindlæg og elsker at finde inspiration til min blog og YouTube.
Jeg er en person der gerne skal have mange projekter i gang, for at holde mig selv i gang.

Læs også: 10 ting om mig 

Så, tænker du sikkert, hvad er en E-designer? Hmm..

Mange forveksler nemlig E-designer med noget grafisk arbejde på computeren, eller tænker at det er lidt det samme som en multimediedesigner, men det er det altså ikke.

Det store E, som man ser foran, står nemlig for entreprenør, eller man kan bare kalde det iværksætteri. Fordi uddannelsen entreprenør og designmanager dækker nemlig over at man bliver en iværksætter.

Mit slutresultat som E-designer er at jeg er vant til at skulle tænke ud af boksen og arbejde praksisnær. Fra cases på studiet og under min praktik har jeg lært at formidle og markedsføre løsninger. Arbejder kreativt, innovativ og struktureret med processer for at levere forretnings koncepter og ikke mindst løsninger, der giver værdi.

Det er klart en uddannelse som jeg kan anbefale hvis man mangler lidt inspiration eller bare et år for at lære mere om at bliver selvstændig.

Kreativitet

“Designdrevet person, som elsker kreativitet.”

Jeg har en stor interesse for DIY. Jeg har også min instagram profil @Bigunde, hvor jeg deler billeder af mine kreative projekter. 

Min passion

Gaming

“Gaming er mere end bare spil, det er fællesskab”

Jeg interessere mig for gaming og har en YouTube kanal @Bigundes World hvor jeg viser guides i forskellige spil.

Portfolie 

“Faglighed med personlighed”

Her kan du se mit portfolie, hvis du er interesseret i at se mit hvordan jeg arbejder. – Klik her. 

Følg med i min hverdag på Instagram og læs mere om mig på LinkedIn 

Birgit Petersen