Året 2020 er startet hårdt ud, det kunne have set meget bedre ud, men så kom Corona virus, den har taget meget fra os danskere og generelt verden rundt. Jeg skulle være startet på arbejde, efter et halvt år som ledig og havde glædet mig rigtig meget, så blev det udsat og nok også yderligere udsat, men nu må vi se.

Håber ikke jeg skal vente 4 måneder – ellers bliver det en lang og kreativ sommerferie.
Fordi det eneste jeg bruger tiden på er mine 2 YouTube kanaler – Bigundes World og Birgit Petersen.

Er du til gaming? Computerspil og mobilspil?

Så hop forbi min gaming kanal – bigundes World på YouTube, måske du kan blive inspireret af et spil, eller du spiller måske allerede og skal bruge hjælp. Min inspiration til kanalen er at inspirere folk til at spille de forskellige spil, men også til at hjælpe med at klare dem med diverse ting.

Er du til det kreative? måske DIY projekter?

På min Youtube Kanal – Birgit Petersen laver jeg blandt andet guides til forskellige DIY-projekter og masser af andre ting.
Keder du dig meget, så tjek mit opslag med 10 kreative hobbyer, du kan starte på eller måske bare 10 ting du kan lave hjemme.

 

Sommerferie planer aflyst.

Vores årlige Vorbasse Marked er aflyst og derfor kommer vi ikke afsted i år.  Men sådan er det, når vi skal beskytte befolkningen.

Jeg kender folk der er syge, dårlig immunforsvar og folk som har mistet deres arbejde, Danmark bliver nød til at holde sammen når alting kommer op og køre igen. Husk beskyt hinanden – hver for sig, hold afstand og så kommer vi igennem sommeren sammen.