Det kan være rigtig svært at finde på noget at lave, når man bare går hjemme. men faktisk er der rigtig mange ting man kan lave, hvis man har overskud eller kreativiteten til det. jeg har fundet 10 ting som man kan lave hjemme. 

1. Læse en bog 

Du har måske en bog, som du ikke har fået læst endnu, som bare ligger på hylden og venter, så er det nu du har chancen og tiden til det. Man kan gøre det hyggeligt i sofaen, sengen eller udenfor med the eller kaffe og småkager og så er man klar til at læse.

Hvis man ikke vil læse bogen, findes der også rigtig mange bøger online som man kan lytte til, hvis man er interesseret i det. 

2. Spil et brætspil eller kortspil 

Det er noget både børn, unge, voksne og ældre kan være med til. Hvis man ikke har brætspil, så kan et kortspil gøre underværker, fordi der findes mange forskellige måder man kan spille kort på.

Der findes også rigtig mange online spil, som man kan spille på mobilen eller computeren, så kan du spille mod din familie eller venner.

3. Bage en kage eller boller 

Hvis du har børn eller bare er lidt kreativ selv, så kan man godt sammensætte en kage eller bage nogle boller, det er både hyggeligt og så er man beskæftiget i lang tid + man må spise det bagefter.

4. Gå i haven  

Det er lige årstiden til en god gang havetur, så smut i haven og ordne de ting du synes er interessant, måske du har nogle frø som skal plantes eller der skal ordnes blomster. Hvis vejret er godt og man alligevel skal have det ordnet, så hvorfor ikke ordne det nu.

5. gøre rent – rydde op

Det trænger måske til en oprydning eller endda rengøring i klædeskabet, garagen eller køkkenskufferne. Det kan være meget hyggeligt at ordne disse ting, når man alligevel bare går hjemme, sæt højt musik på og så bare i gang. + resultatet bliver rigtig godt og du kommer til at blive rigtig glad, når først du er færdig.

6. Se serie eller film

At gå hjemme kan være rigtig hyggeligt, fordi man har tid til afslapning. Gør det hyggeligt i stuen eller soveværelset og sæt en god film eller din ynglings serie på. Du kan også læse min 5 SERIER PÅ NETFLIX, SOM JEG KAN LI’.

7. Tag online kursus

Der findes rigtig mange kursuser online og mange af dem er endda også gratis. Her kan man fordybe sig i alle mulige emner, hvis man er frisk på at blive klogere. Det kan være Office pakken, adsense, google, sprog, designprogrammer og meget mere. Hop ud i det, hvis du gerne vil lære mere.

8. være kreativ

Der findes rigtig mange måder at være kreativ på ved søgeord som fx bageri, DIY, gørdetselv, creative, projekter m.m. Det er kun ens fantasi som sætter grænser for hvor kreativ man er, du kan starte med at tegne, måske male eller finde på gode idéer på Pinterest, Instagram eller facebook. At være kreativ er også noget hele familien kan være med til.  

9. træn – vær aktiv

Selvom man bare er derhjemme, så findes der rigtig mange apps, som kan hjælpe en med at komme i form derhjemme. Motion og træning er noget som er rigtig godt for kroppen, når vi er så meget hjemme, fordi ellers bliver vi dovne og det kan vi ikke have.
Jeg bruger selv appen tab dig på 30 dage som jeg godt kan anbefale. 

10. Strukturer din hverdag/fremtid

Planer, drømme og mål er godt at have i sit liv, men det er meget sværere at udfylde dem end bare at ønske sig dem. Derfor er det en god idé at starte i dag med at skrive dem alle ned og sætte mål for hvornår de skal udfyldes det kan fx. være mål for:
– Købe et hus
– Få et barn
– Starte virksomhed
– Starte YouTube
– Lave videoer til YouTube 

Osv. der er rigtig mange ting man ønsker sig i livet og nogle ting kan man godt planlægge, hvor andre er mere spontane. Tag en kalender frem og skriv ned, hvornår du gerne vil opnå nogle af dine mål – drømme eller fremtid.