Mine Top 5 favorit tøjbutikker

1. New Yorker

New Yorker sælger brands som Amisu, FISHBONE SISTER og Censored og er førende på seneste trends og urban mode, der findes lidt til enhver smag i butikken.

Du finder både casual sports- og street Wear, ladylike kjoler og toppe, masser af lingeri og bikinier samt accessoires til gode priser.

Jeg kan godt lide New Yorker fordi:
– New Yoker handler jeg tit, fordi de har fedt tøj og de skifter hele tiden sortiment, så man bliver ikke træt af det samme tøj hele tiden. 

 

Prisniveau: Billigt-mellem

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: newyorker.de

2. Gina tricot

Gina Tricot er en svensk modekæde, der tilbyder spændende og feminin mode til kvinder i over 30 lande. Siden starten i 1997 er brandet vokset og har i dag 180 butikker i fem europæiske lande.

Jeg kan godt lide Gina Tricot fordi:
– Jeg elsker at komme i Gina Tricot, nogengange har de helt vilde tilbud og de har altid vildt fedt tøj til enhver smag. 

Prisniveau: mellem-dyrt

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: ginatricot.com

3. H&M

Hennes & Mauritz er en svensk tøjkæde. Kæden har specialiseret sig i et bredt udvalg af tøj og har både meget billigt tøj og tøj af lidt bedre kvalitet til højere priser.

Hos H&M i Kolding Storcenter findes tøj og accessories til enhver lejlighed til hele familien. Butikken fører også boligtekstiler og tilbehør til hjemmet.

Jeg kan godt lide H&M fordi:
– Vi kender allesammen H&M og har alle handlet der, det er nemt og billigt.

Prisniveau: Billig

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: H&M.com

4. Gundtoft

Gundtoft fører et bredt sortiment af modetøj i alt fra et stort udvalg af overtøj til bluser, bukser og smarte kjoler fra kendte mærker som 2-Biz, Gerry Weber, Betty Barclay, Brax, Masai, Esprit, Junge, Soyaconcept og mange flere. 

Jeg kan godt lide Gundtoft fordi:
– De skiller sig ud fra alt andet og har massere af forskellige stilarter i en butik. Butikken er også opdelt i farver, hvilket gør det nemt at finde lige præcis den farve du ønsker dig.

Prisniveau: mellem

Adresse: Jernbanegade 16, 6000 Kolding

Web: gundtoft.dk

5. Message

Message fører modetøj. Som blandt andet består af jakker, toppe, kjoler, jeans, strik samt jakker i de nyeste kollektioner fra butikken eget mærke mbyM. Brands som Global Funk, MOVES, dharling, Second Female, Just Female, Erbs, Shoebiz og Pavement. 

Jeg kan godt lide Message fordi:
– De har et godt sortiment, nogengange er de lidt dyre, men til tider kan man godt finde det perfekte sæt tøj til billige penge. Handler mest kjoler og jumpsuit her, da de har et godt sortiment af det om sommeren og jeg elsker dem.

Prisniveau: mellem

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: message.dk