Månedens tema i Ladybox er Founders Favourites. Det betyder at det er en boks som handler om Team Ladyboxs favoritter. Der er 5 produkter som vil være med til at gøre hverdagen lidt lettere. 

Som skrevent i bogen: *I boksen møder du lækre brands, som vi har glædet os til introducere for jer. Brands som Danich Skincare, Sui Ava, Flánerie, Tromborg og Mudmasky eller Ecooking, som alle har bidraget med fantastiske favoritter til “Founders Favourites” Boksen.*

Med en fugtgivende og forfriskende Body Wash, ansigtsmaske og eye serum, vil du opleve et mere friskt og ungdommeligt udtryk. Og i samspil med en sød lille hårklemme, og enten en lækker lip gloss eller neglelak, gør vi dig helt klar til foråret.

Personaliser din boks:

I denne box har du hele 2 valgmuliheder ud af 4 produkter. 

Valg 1: Er mellem Peeling Mask (50 ml) &  Blue Light Protection Mask (60 ml)

Mit valg: Jeg valgte Ecookings Peeling mask, fordi den bruger jeg i forvejen og der kender den. 

Valg 2: er mellem Lip Gloss Sheer & Nail Polish #2 DU

Mit valg: Jeg valgte Lip Gloss Sheer, fordi jeg muligvis kommer til at bruge den og neglakken kommer jeg ikke til at bruge, altid godt med noget nyt.  

Man kan også tilkøbe produkter til sin Ladybox, det gør man i medlemsshoppen. Det bliver sendt sammen med den næste box. Dette kan også være med til at man kan personalisere sin box endnu mere.

 

Hvad indeholder ladyboxen?

Amazing Body Wash
– Danish Skincare 150 ml. – Værdi 200 kr.

Dark Circles Relief & Uplift Eye Serum
– Flánerie 20 ml. – Værdi 402 kr.

Helen Wrapped Hårklemme
– Sui Ava – Værdi 80 kr.

Blue Light Mask eller Peel Maske
– MUDMASKY 60 ml eller Ecooking 50 ml. – Værdi 365 / 329 kr.

Lip Gloss eller Nail Polish
– Tromborg 2 ml / 12 ml – Værdi 180 kr.

Værdi i alt: 1192 kr. – Din pris: 199 kr. 

Hvis du også gerne vil forkæles hver måned, så kan du tilmelde dig Ladybox og endda få en lille rabatkode fra mig, som du kan anvende ved tilmeldelse. Det er lækkert at man bare vågner op om morgnen og så er pakken ude foran ens dør, det er ren forkælelse uden det koster ekstra. 

Rabatkode Ladybox: REFKMUK5SSGPS

 

Læs også gerne mere omkring Ladybox på min anmeldelse HER.