Månedens tema i Ladybox er Mission Me-Time. Det betyder at det er en boks som handler om forkælelse til sig selv. Der er 5 produkter som vil være med til at give en frisk udstråling og god start på det nye år. 

Som skrevent i bogen: *Modtag lækre produkter til dit hår, bestående af en lækker shampoo og corditioner, der giver styrke og fugt. Dertil en skin toner til at rense og berolige huden. Meeen hverdagen er også startet, og til at pifte make-uppen lidt op, har vi sørget for en lækker flydende eyeliner, som kan give dig det sidste finish.*

Personaliser din boks:

Valget mellem Light Up Serum (10 ml) & Glow Up Face Moisturizer (15 ml) eller Shampoo no. 10 (50 ml) & Conditioner no. 11 (50 ml).

Mit valg: Jeg valgte Shampoo og balsam. Fordi det kan man altid bruge mere af, de andre har jeg mange af i forvejen og derfor blev det valgt fra.

Hver måned kan du frit vælge det ene produkt i din boks, det skal man huske at gøre inden d. 12 hver måned.

Man kan også tilkøbe produkter til sin Ladybox, det gør man i medlemsshoppen. Det bliver sendt sammen med den næste box. Dette kan også være med til at man kan personalisere sin box endnu mere.

 

Hvad indeholder ladyboxen?

Shampoo Menthol No. 10
– Zenz Organic 50 ml. – Værdi 85 kr.

Corditioner Menthol No. 11
– Zenz Organic 50 ml. – Værdi 85 kr.

Vitamin C Night Moisturizer 
– Dr. Eve_Ryouth 50 ml. – Værdi 504 kr.

Orginal Skin Essence Toner 
– Vegan By Happy Skin 100 ml. – Værdi 294 kr.

Precision Felt Tip Liquid Liner
– Estate Cosmetics 0,4 ml – Værdi 85 kr. 

Værdi i alt: 1053 kr. – Din pris: 199 kr. 

Hvis du også gerne vil forkæles hver måned, så kan du tilmelde dig Ladybox og endda få en lille rabatkode fra mig, som du kan anvende ved tilmeldelse. Det er lækkert at man bare vågner op om morgnen og så er pakken ude foran ens dør, det er ren forkælelse uden det koster ekstra. 

Rabatkode Ladybox: REFKMUK5SSGPS

 

Læs også gerne mere omkring Ladybox på min anmeldelse HER.