Månedens tema i Ladybox er It’s a Skin-vestment. Det betyder at det er en boks som handler omkring ens hud. Der er 5 produkter som din hud vil takke dig for. 

Som skrevent i bogen: “Giv dine hænder opmærksomhed med en fint skummende håndsæbe, og påfør en lækker glød til dine kinder med blushen, som har den flotteste forårs-nuance. Forkæl din hud med masser af C-vitamin fra den lækre gel serum, som lysner og plejer huden.

Uanset om du har modtaget en øjenmaske eller natmaske, vil du opleve et mere friskt udseende, der giver dit ansigt og din hud mere liv. Suppler med enten en face scrub, og eksfolier din hud ren for døde celler. eller hvis den luksuriøse hårmaske, så kan du se frem til skinnende ig blødt hår.” 

Personaliser din boks:

I denne box har du hele 2 valgmuliheder ud af 4 produkter. 

Valg 1: Er mellem Kadalys Eye mask (20 ml) eller Sleeping mask (30 ml)

Mit valg: Jeg valgte sleeping masken, fordi jeg allerede synes der har været massere af øjen creme med i de andre bokse. 

Valg 2: er mellem Apica hair mask (75 ml) eller Ophir Face Scrub (75 ml)

Mit valg: Jeg valgte hair masken, fordi jeg har noget hår der trænger til en kærlig hånd. 

Man kan også tilkøbe produkter til sin Ladybox, det gør man i medlemsshoppen. Det bliver sendt sammen med den næste box. Dette kan også være med til at man kan personalisere sin box endnu mere.

 

Hvad indeholder ladyboxen?

Hand Soap
– NBS 250 ml. – Værdi 99 kr.

Vitamin C Gel Serum
– WARDA 30 ml. – Værdi 339 kr.

Luxe Powder
– Laritzy – Værdi 165 kr.

Eye Mask eller Sleeping Mask
– Kadalys 20 ml eller Kadalys 30 ml. – Værdi 215 / 178 kr.

Hair Mask eller Face Scrub
– Apicia 75 ml / Ophir 50 ml – Værdi 112 / 142 kr.

Værdi i alt: 900 kr. – Din pris: 199 kr. 

Hvis du også gerne vil forkæles hver måned, så kan du tilmelde dig Ladybox og endda få en lille rabatkode fra mig, som du kan anvende ved tilmeldelse. Det er lækkert at man bare vågner op om morgnen og så er pakken ude foran ens dør, det er ren forkælelse uden det koster ekstra. 

Rabatkode Ladybox: REFKMUK5SSGPS

 

Læs også gerne mere omkring Ladybox på min anmeldelse HER.