1. Plejefamilie – Jeg har boet i plejefamilie fra jeg var 5 til 17 år, men har den dag i dag kontakt med både mine forældre og plejefamilie, hvilket jeg er rigtig glad for.

2. Kæresten – Jeg har snart været kærester med Martin i 9 år og bor også sammen med ham i Kolding.

3. Tvillingesøster – Jeg har en tvillingesøster, som overhoved ikke ligner mig, men vi er stadigvæk ens på mange punkter. Det sjove er at vi er A & B fordi vores navne er Anne og Birgit. 😉

4. Rodehoved – Jeg er en person med masser af planer og idéer, men det er ikke altid jeg overholder dem, enten fordi der er noget som er mere spændende, eller fordi jeg er et rodehoved og ikke kan finde frem til dem igen. Jeg hader rod, men lever i mit eget struktureret rod i lejligheden. I kan lige forstille jer 2 rodehoveder der bor sammen. smile

5. Planter – Jeg elsker planter men glemmer at vande dem og så lever de ikke længe (så lidt, spild af penge). Jeg synes planter er rigtig flotte og er godt for ens hjem, men hvis man ikke kan passe dem ordentligt, så skal man nok ikke have dem.

6. Gaming – Jeg elsker at spille computer med vennerne, det er tidsfordrivende, men jeg laver også videoer i det og uploader på min YouTube kanal, så andre kan blive klogere på de spil. Evt. besøg min kanal – Bigundes World.  Jeg laver videoer i mobilspil og spil på computeren.

7. Rengøring – Selvom jeg er et rodehoved, så elsker jeg at gøre rent, jeg synes det er hyggeligt. Folk synes jeg er lidt underlig, når jeg siger det, men det er jo bare en ting som jeg synes er sjovt. Jeg kan bruge flere timer på det, fordi jeg synes det skal gøres ordentligt.

8. Jeg elsker et godt selskab – Jeg er en person, som opholder mig meget alene, eller sammen med min kæreste og når altid sker over computeren, kan man godt føle sig lidt alene. Derfor er det dejligt at have et godt selskab, som kan komme over og spise eller en tur i byen, det gør underværker at have et godt selskab.

9. Jeg kan godt lide tatoveringer – Jeg har 1 tatovering med tro, håb og kærlighed, men jeg hader nåle, det hænger ikke så meget sammen. Jeg fik den lavet, fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig, noget som symboliserede min familie.

10. Sover på maven – Det er faktisk mærkeligt at tænke over hvorfor jeg sover på maven, men tror der er en tryghed i det. Jeg er dog ved at lære at sove på ryggen, så man har lidt at vælge imellem.