8 ting du kan lave, uden at forlade hjemmet

Jul 14, 2020 | Tips og tricks

Vi kender det alle sammen, det med at man bare gerne vil være derhjemme og ikke rigtig ved hvad vi skal lave. Det er noget jeg tror vi alle har prøvet og jeg har prøvet det mange gange, det er derfor jeg har lavet en liste over ting man kan lave hjemme, så man ikke behøver at gå ud af sin dør.

Nu har vi gået i mange uger og alt har ”næsten” været lukket, derfor kan det være svært og starte en normal hverdag op igen. De 8 ting som jeg vil beskrive er også ting som man måske kan gøre ude, men måske er mere hyggelig at lave derhjemme.

1. Puslespil?? Vi har prøvet det før og faktisk er der mange timers tidsfordriv i at bygge puslespil. Hvis du ikke ejer et puslespil, så kan man gå på nettet og finde rigtig mange forskellige slags eller man kan købe dem online, hvis man helst vil have det fysisk.

2. Vi ved alle sammen at en god film i biografen, ville være hyggeligt. Men hvorfor ikke bare lave hjemme biograf med hygge og snacks. Det er næsten mere hyggeligt at se film derhjemme, end i biografen, med så mange andre mennesker. Plus så kan du helt selv vælge hvilken film det skal være og hvor højt det skal være. Hvis du ikke ejer nogle film, så findes der rigtig mange forskellige streaming-tjenester som man kan starte på, som fx Netflix, HBO eller Viaplay.

3. Har du prøvet at lytte til podcast? Faktisk så bruger jeg mest tiden hjemme, til enten at slappe af eller arbejde på YouTube eller bloggen. Men podcast er faktisk en nem og lærerig måde at blive klogere på og ellers er det meget afslappende engang imellem at lytte til noget andet end musik. Du kan finde rigtig mange podcast på Spotify, hvor du kan finde lige præcis det emne du vil høre om.

4. Tiden hvor afslapning også kan blive for meget og man bare gerne vil i gang igen. Så kan man bruge dagene på oprydning, som fx rydde ud i tøjskabet eller køkkenet. Jeg har det meget bedre, når jeg ved at der er ryddet op de forskellige steder, det giver mig mere ro.

5. Hvis du er typen, som gerne vil lære noget nyt, imens du går hjemme så kan du starte på online kursuser, der findes rigtig mange gratis online, hvor du kan blive bedre til fx videoredigering eller sprog. Du kan finde mange guides på YouTube eller du kan bruge siden Onlinekursus.dk til at finde ud af om du kan få et gratis kursus igennem faglige organisationer, hvis du er medlem af sådan nogen.

6. Indret dit hjemmekontor. Jeg har plads hjemme til hjemmekontor og jeg har aldrig tid til at få ryddet det op både fysisk, men også i alle filerne på computeren. Brug evt. tiden på at få styr på det hele og få struktureret tiden, måske endda skemalagt hvad du skal nå. Planlægning er en stor del af hverdagen og jeg føler man når mest på den måde.

7. Øve dig i køkkenet, hvis du gerne vil bage kage eller lave mad, men ikke rigtig har tiden til det normalt, så er det nu du skal bruge tiden i køkkenet. Bag en kage eller lav noget mad ud over det sædvanlige, du kan evt. handle på bilkatogo.dk eller Nemlig.com, hvis du ikke vil ud og handle selv. (Husk bilkatogo skal du have bil for at hente).

8. Måske er du typen, som godt kan lide og stresse af, ved at spille computerspil, så har jeg fundet et par hjemmesider, hvor man kan spille gratis på. læs omkring det på mit blogindlæg: 5 hjemmesider med gratis spil