Jeg kender godt det, med at have en kæreste som spiller computer og man tænker altid, hvad kan man lave imens. Jeg er selv lidt af en gamer, så det genere ikke mig så meget. Men mange andre kender godt følelsen med, at man ikke har noget at lave imens. Alle de 5 ting jeg har skrevet, er nogle ting som jeg selv laver imens min kæreste spiller. Men det er vigtigt at sige at det er forskelligt fra person til person, hvad man har lyst til at lave.

5 ting du kan lave mens din kæreste spiller computer:

1. Gøre rent / rydde op

Nu er jeg typen som godt kan lide at rydde op. Jeg vil helst lave noget af det, når jeg lige er stået op, fordi så får jeg energi af det. Det er ikke nødvendigvis kvinden der altid skal rydde op og gøre rent, så husk i skal være enige om hvem der laver hvad.

Jeg vil helst have musik på og så bare i gang. Hvor kæresten sidder inde i et andet rum og spiller, så kan jeg ordne det praktiske imens. Men man kan også være fælles om det og dele opgaverne op, det er fuldstændig op til en selv.

 

2. Organiser/planlæg din uge

Jeg er en person der har min hverdag planlagt bedst i et skema. Jeg planlægger mine uger med idéer og praktiske opgaver, fordi ellers kommer jeg til weekenden og skal lave det hele der og det er trist. Man kan planlægge sine dage, enten over sin mobil, skema eller computer afhængig af hvad man skal og hvordan man bedst kan lide det. Planlæg DIN uge ikke jeres, da dette er et skema over hvad DU skal nå.

 

3. Hvis du er Youtuber – film dine videoer.

Jeg elsker at sidde og filme selv, fordi det giver en ro til at tænke og udføre sit arbejde rigtigt. Ikke fordi jeg også elsker selskab på mine videoer, fordi det gør jeg også. Men hvis du er Youtuber og mangler tid til at filme dine videoer, så arranger dem, når kæresten alligevel ikke har tid. Vores lejlighed er heldigvis en 4-værelses, så vi har nemt ved at lukke af til den anden person, så det ikke forstyrre. Det kan også være du er Instagrammer, så tag dine billeder imens kæresten laver noget andet, hvis det altså er sådan man bedst gør det.

 

4. Slappe af til serie

Afslapning er vigtigt for alle. Hvis du har en travl hverdag og kommer hjem, så tror jeg næsten alle trænger til afslapning. Hvis du godt kan lide at forkæle dig selv, så tag et fodbad og en ansigtsmaske på, så du rigtig forkæler dig selv. Det kan også være at tage neglelak på, bare man plejer og forkæler sig selv til en fuld afslapning. Kæresten gider alligevel ikke være med til sådan noget. Så kan man bare gøre det selv. Men en serie på og så bare dynen med ind i sofaen, så kan det godt gøre kæresten lidt jaloux. se evt. min liste over Netflix serier.

 

5. Vær kreativ.

Hvis du har nogle ønsker eller kreative idéer, som du rigtig gerne vil have lavet, så udnyt tiden til at gøre det. Det kan fx. være du har set en bordskåner som du synes så fed ud, så kan du helt selv lave den. Det kan være du vil hænge billeder op i lejligheden. Eller bare flytte lidt rundt på nogle møbler. Man kan komme langt ved at tænke kreativt. Se også gerne min kategori som hedder DIY, måske kan du få inspiration derfra.