Der er mange flotte steder i Kolding og det er steder for hele familien, alt fra legeparker, legepladser, blomster, spisning og sjov og ballade. Specielt hvis vejret er godt, så har Kolding mange muligheder for udendørs aktiviteter, som gågaden, flotte områder, loppemarkeder, lækkert mad og mange akttaktioner. 

Jeg har samlet 5 ting, som du kan lave i Kolding, når vejret er godt.

1. Harteværket

Harteværket er et oplevelsescenter for både børn og voksne. Det er et gammelt vandkræftværk, som er blevet lavet om til et oplevelsescenter, hvor du kan få mere viden omkring vand, energi og bevægelse igennem leg. 

Ved harteværket finder man legepladser, vandaktiviteter, trampolinpark, naturområde, sejle i kano, hygge og det er for hele familien.  

Hjemmeside:  Klik Her!

2. Geografisk Have

Geografisk Have er en stor have med en masse dyreliv som fx. minigrise, dværgeder, marsvin, ponyer og høns. Haven har en masse aktiviteter for hele familien og man kan også gå en dejlig lang tur og kigge på de flotte planter og blomster, som er en del af haven. Du kan læse meget mere om haven på deres hjemmeside og se hvilke aktiviteter de har. Haven er meget populær i sommerperioden og man kan også booke sine arrangementer i haven, hvis man har lyst til det.

Hjemmeside:  Klik Her!

3. Funky Monkey Park

Funky Monkey Park i Kolding er en kæmpe klatrepark, hvor man kan komme ud på klatrebaner og hygge med hele familien. Da parken er udendørs er det perfekt at opholde sig her, når vejret er godt. Når man ankommer til parken, får man en instruktør som vil vise en rundt. 

4. Legeparken

Legeparken er en stor legeplads, som altid har åbent, da det er et fællesareal. Dog er der ting som kun har åbent der i sommerperioden som er både, isbutik, aktiveringshuset og mooncars. Dette er et sted for hele familien, hvor man kan komme og spise sin madpakke/frokost, i mens børnene leger. Der er også nogle grill-pladser, hvis man har lyst til at grille. 

5. Slotsøisen & Koldinghus 

Koldinghus ligger ved siden af slotsøen, hvor man kan gå en tur rundt om søen. Her er der plads til afslapning med en is fra slotsø-isen, som er ved siden af slotsøen. Koldinghus afholder en masse arrangementer igennem året, som man kan holde øje med, på deres hjemmeside. Slotsøisen er en is butik, hvor man får de bedste vaffel-is. 

Priser til Harteværket:
Barn (0-11 år): DKK. 35,-
Barn – Årskort: DKK. 75,-
Voksen (12+ år): DKK. 45,-
Voksen – Årskort: DKK. 130,-

Priser til Geografisk Have:
Tjek deres hjemmeside

Priser til Funky Monkey Park:
Tjek deres hjemmeside

Sæson åbningstider til Legeparken:
Tjek deres hjemmeside

Arrangementer til Koldinghus:
Tjek deres hjemmeside