1. Hvor meget jeg savner et godt selskab. Når man er tvunget til at være indenfor, så gider man faktisk ikke, også selvom det er det eneste jeg rigtig har lavet, i et halvt år som ledig. Det første jeg vil gøre når alting åbner er at handle og invitere min søster over.

2. Jeg savner arbejde – Jeg har fået arbejde, som jeg skulle være startet på, men på grund af lockdown, kan jeg ikke, hvilket er lidt trist. Men jeg glæder mig rigtig meget til at starte, på den anden side af krisen.

3. Det giver tid til at tænke & slappe af – Det at være indenfor giver en ro og tid til at tænke, man skal huske at slappe af i denne tid. – hvilket også fører til dovenskab. 😉

4. Kreativ, uden materialer – Når man er tvunget i karantæne, så strømmer idéerne til at være kreativ, men det kræver materialer som jeg ikke har, hvilket er lidt træls, når man har tiden til det.

5. Jeg er bange for at blive doven – Jeg var så klar til at gøre alting, havde mange planer og idéer som bare skulle gennemføres. Jeg holder mig i gang med rengøring og madlavning, men må sige at motivation er faldet rigtig meget. – Måske er jeg allerede doven?

6. Madplan uden at handle – I denne periode har jeg handlet på nemlig.com, derfor kan det godt være svært og uoverskueligt at lave madplan, hvilket fører til mange retter med pasta eller ris uden kød.

7. Troede 2020 ville være nemmere – Synes 2020 er startet hårdt ud, håber næste år bliver nemmere, man har altid lov at håbe.

8. Streaming tjenester kan blive kedelige – Når man har set sine serier og de film man gerne vil se, hvad skal man så lave? Troede aldrig jeg skulle sige at serier og film kan blive kedeligt i længden. 

9. Mangler man det? – Online shopping kan være godt og dårligt, det kan sætte ens tanker igang, på om man mangler det? men når man bare sidder hjemme, så kan alt føles som om det mangler.

10. Ensomheden – Man kan godt føle sig meget alene i denne tid, man sætter pris på alt det man har og ringer rundt, men hvem tænker endelig på mig i denne periode?