I Danmark elsker vi at handle på hjemmesiden Wish, mest af alt fordi tingende er så billige. Men man skal ikke altid stole på tingende derinde, fordi du kan købe en IPhone-oplader til 7 kroner eller en bryllupskjole til under 100 kr. For det første er tingende ikke rigtige, man kan blive rigtig meget snydt på både kvalitet og hvad man får.

Der har været mange diskussioner omkring køb på Wish, angående skadelige kemikalier og kvaliteten ikke er i top, eller elektronik som brød i brand, men når priserne er så billige, hvorfor gør vi det så?

Forbrugerrådet har også lavet en anbefaling om at man ikke skal handle disse ting på Wish, du kan læse meget mere om det på deres hjemmeside her.

Det er ikke for at sige at man ikke skal købe på Wish, fordi det har jeg også gjort mange gange, men man skal tænke over hvad man køber og derfor har jeg lavet en liste med 5 varer, som man ikke burde købe.
Hovedsageligt er der mange faktorer som spiller indover når man køber noget på Wish. Der kan være mange ting som man skal være opmærksom på som fx. farlige kemikalier, tøj i stykker, legetøj som går i stykker og kvaliteten generelt. 

Tingende som du ikke burde købe er:

  • Elektriske produkter: fordi at de kan være brandfarlige.
  • Køkkenredskaber: der kan være skadelig kemi i billig plastic eller generelt alt køkkenudstyr på Wish. Jeg har købt nogen køkkenting, men dem skulle jeg bruge til kreative projekter, som fx haveredskaber eller beton blanding.
  • Legetøj, børnetøj og babyudstyr: Der kan være skadelige stoffer og sikkerheden for tøjet er ikke top kvalitet, dvs. at tøjet kan gå i stykker eller dele af legetøj kan gå i stykker.
  • Kosmetik, plejeprodukter, rengøringsartikler: kan indeholde skadelige kemikalier, generelt aldrig køb det, hvis du ikke kan se hvad det indeholder. Kan også være allergifremkalende.