Hvis du er blevet træt af noget af dit tøj, eller du har måske ikke lige plads til alle dine ting, så er det på tide at du får ryddet ud i dem. Det kan være alt lige fra tøj og til møbler.

Sider hvor du kan sælge dine ting på kan være:

1. DBA.dk

DBA som også kaldes den blå avis, er en hjemmeside, hvor du kan sætte dine ting til salg. Om det er nye eller brugt ting er lige meget. For at sætte noget til salg derinde, skal du oprette en bruger, det er meget nemt og gratis at gøre. Typisk vil folk enten byde eller have at man sender det, fordi hjemmesiden bliver brugt i hele Danmark, så det skal man være opmærksom på. Der bliver solgt alt fra både, til tøj og tasker derinde. Det er gratis at bruge DBA, men man kan med fordel købe et DBA+ abonnement, som giver fordele og øget sandsynlighed.

2. Guloggratis.dk

Guloggratis minder rigtig meget om DBA, da det er samme måde man bruger siden på. Der sælges også salt fra dyr, biler, både, tøj, boligartikler og diverse ting. Det smarte ved guloggratis er at der er en pakkeordning med enten Bring, Dao, GLS eller Postnord, hvor man så kan få sine ting sendt. Faktisk så udkommer guloggratis også i papirformat på 1 side til 6 forskellige regionale aviser og her kan man købe sig til ekstra synlighed.

3. QXL.dk

Hvis du har nogle lidt dyrere ting, så vil QXL være en god platform. Det fungerer lidt ligesom Lauritz.com, som en auktionsplatform, men her foregår det direkte mellem 2 kunder og derfor er der ikke et vurderingshus indover. Det er vigtigt at vide, at hvis man bruger denne platform, så er den gratis at oprette, men QXL beholder 8% + 10 kroner per solgt vare. Der findes rigtig mange auktioner på QXL og du kan nemt oprette dine egne, men husk på at folk skal byde på tingende, så derfor kan man nogen gange godt blive overrasket over hvad man får for sine ting.

4. Trendsales.dk

Trendsales har Danmarks største udvalg af secondhand fashion. og det er den nemmeste, sikreste og billigste måde at handle secondhand fashion online. Det er super nemt, du sætter dine vare til salg og venter på at folk enten skriver til dig, fordi de vil byde eller de køber din vare og det hele foregår online, så du sender bare pakken igennem deres pakkesystem. Man kan betale til et plus abonnement, hvor man får nogle fordele og bliver bedre set. 

5. Facebook.com

Facebook er et ret så stort forum, hvor mange mennesker kigger markedsplace igennem. Der finders også utallige grupper, hvor man kan sætte sine ting til salg, både til forskellige kategorier eller indenfor en bestemt by. Er du på udkig efter noget bestemt, så er det så nemt at søge efter det og så kommer alle resultater som er til salg på Facebook. Det er gratis at handle på Facebook, bare altid husk at nogen godt kan finde på at sætte prisniveauet lidt højt, så kan man altid lige tjekke hvad tingene koster til normal pris.

Hent DBA som app:

Androidplay.google.com

Appleapps.apple.com

Hent Guloggratis som app:

Androidplay.google.com

Apple: apps.apple.com

Siden QXL har ingen app.

Link: www.qxl.dk/pris

Hent Trendsales som app:

Androidplay.google.com

Apple: apps.apple.com

Hent Facebook som app:

Androidplay.google.com

Apple: apps.apple.com

Ellers er der loppemarkeder, hvor priserne generelt er lavere end på de nævnte køb/salgs-sites.

Her kan du tjene nogle penge på at få solgt ud i dit tøj, sko, møbler, smykker, småting, køkkenting osv. Det er en smart mulighed at gøre om sommeren, så man også kan komme lidt ud. Man kan også bruge genbrug, hvor man kan leje en stand, det synes jeg bare er lidt dyrt, men hvis man har nogle ting, som man tænker sagtens kan sælges, så er det også en mulighed.