No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Bløde og Næringsrige Bananpandekager til Babyer – En Sund Start fra 6 Måneder
Ingredients
3 stk. Bananer
3 stk. æg
90 g Hvedemel
30 g havregryn
1 tsk bagepulver
3 spsk. olivenolie
Disse lækre og sunde bananpandekager er perfekte til de små fra 6 måneder og opefter. De er nemme at lave, bløde i konsistensen og fyldt med næring. Bananer er en skøn kilde til naturlig sødme og vitaminer, mens havregryn og æg giver gode fibre og proteiner, som er vigtige for babyens vækst og udvikling. Pandekagerne er fri for tilsat sukker, hvilket gør dem til et sundt valg til både morgenmad, frokost eller som en hurtig snack i løbet af dagen. De er også nemme at fryse ned og tage op, når du har brug for et hurtigt måltid. Lad os komme i gang med opskriften!
Step 1: Mas bananerne med en gaffel og bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Step 2: Blend blandingen sammen med et piskeris, stavblender eller blender til dejen bliver luftig.
Step 3: Kom smør på en pande og lav den ønskede størrelse på dine pandekager.
Step 4: Når alle pandekagerne er lavet kan de spises som de er som en snack eller køles ned og gemmes i køleskabet.