No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Drømmekagen: En luftig, vaniljesmagende kage toppet med karameliseret kokos, der smelter på tungen.
Ingredients
3½ dl Sukker
4 Æg
2 dl Mælk
50 g Smør
4½ dl Mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
Fyld:
100 g Smør
4½ dl Kokosmel
3½ dl Brun farin
½ dl mælk
Kageelskere, gør jer klar til at tage på en fortryllende rejse gennem smagen af ren lykke, for i dag skal vi dykke ned i opskriften på verdens bedste drømmekage!
Denne klassiske kage har charmeret ganer i årtier med sin bløde, luftige konsistens, rigelige karameliserede kokostopping og en dyb, fyldig smag, der får dig til at svæve på en sky af sød tilfredsstillelse.
Step 1: Pisk æggene og sukkeret sammen, så det bliver luftigt. Hæld mælk og smør sammen i en gryde imens og varm det op på svag varme.
Step 2: Bland mel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og sigt det i dejen, sammen med mælken og smøren. Vend det forsigtigt, så blandingen stadig er luftig.
Step 3: Indstil ovnnen på 200 grader. Kom bagepapir i en bradepande/kageform ca. 30 x 22 cm og kom kagen i ovnen, når ovnen er klar.
Giv kagen 20 min og tjek med en gaffel, der må ikke sidde dej på gaflen.
Step 4: Bland toppingen sammen i en gryde og lad det smelte på svag varme.
Step 5: Kom topping på kagen og lad den stå og hvile til den er kold, kan også serveres lun.
Velbekommen!.