No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Disse sprøde butterdejssnegle med pesto og skinke er den perfekte snack eller appetizer – nemme at lave og fulde af smag!
Ingredients
Butterdejssnegle med pesto og skinke er en perfekt kombination af sprødhed og smag, som både kan fungere som en lækker snack, en hurtig appetizer eller som en del af en tapasmenu. Med den knasende butterdej, cremet pesto og saftig skinke får du en dejlig mundfuld med masser af smag – og bedst af alt, de er super nemme at lave!
Opskriften kræver få ingredienser og minimal indsats, men resultatet er altid imponerende og vil med garanti vække begejstring hos både børn og voksne. Servér dem varme, lige fra ovnen, og oplev hvordan de forsvinder hurtigere, end du kan nå at lave dem!
Step 1: Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Step 2: Rul butterdejen ud og hak skinken i mindre stykker.
Step 3: Smør pestoen på butterdejen, kom herefter lidt revet mozzarella og skinken på dejen.
Step 4: Rul dejen sammen og skær den i snegle på ca. 2 cm tykkelse. Kom dem på en bageplade og tryk dem lidt sammen.
Step 5: Kom dem i ovnen og lad dem bage i 10-15 min.