I denne månedens flottepose er den i samarbejde med my beauty guide, hvor de har været med til at vælge udvalget til den. Der er 12 spændende produkter, som bare venter på at blive afprøvet. De er blevet udplukket blandt my beauty guide anmeldelser og deres teams anbefalinger. 

Læs mere om my beauty guide her.

Til jer som ikke ved hvad flotteposen er:
Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogen gange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv. Posen for denne måned hedder Flotteposen Juni x My Beauty Guide. Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 12 produkter også selvfølgelig nettet som altid har et specielt design, så i alt er der 12 produkter, til en pris på 178 kr.

 • Revlon Uniq One Treatment – Har hørt rigtig godt om denne til håret og har altid selv ønsket mig en hårkur, som bare skal i fugtigt hår, så er denne jo perfekt til det. Den har fået 4/5 stjerrner på my beauty guide ud af 15 anmeldelser. 
  Pris i Normal: 84 kr. for 150 ml.  
 • Max Factor 2000 Calorie Volume Mascara – En mascara kan man altid bruge og specielt når den også er vandfast, det er bare ekstra lækkert til sommeren. 
  Pris i Normal: 59 kr. 
 • IVY AÏA Face Scrub – Face scrub i dette mærke har jeg aldrig prøvet men jeg bruger selv deres ansigts creme og den kan jeg klart anbefale. Glæder mig også til at afprøve denne, kunne jo være den ville blive købt med næste gang man var i normal, hvis man blev glad for den. 
  Pris i Normal: 49 kr. for 50 ml.
 • PUCA Pure & Care Rose Face Mist – Denne er til at fugte og pleje sin hud, hvor man sprayer den i ansigtet. Det kan give et dejligt kølende boost til ansigtet her i sommervarmen. 
  Pris i Normal: 29 kr. for 100 ml. 
 • Ambre Solaire UV Water Mist SPF30 – Solcreme er selvfølgelig et must have i flotteposen når det er sommer, denne er rigtig god fordi det er en sprayflaske og er super nem at påføre. Den indeholder også plejende Aloe Vera. 
  Pris i Normal: 85 kr. for 200 ml.
 • Miqura Aftensun Sheet Mask – Jeg er ikke så meget til aftersun masker, men til aftersun creme istedet, da jeg synes det giver en længere effekt på huden, men altid spændende at prøve noget nyt. Den har fået 4/5 stjerner på my beauty guide ud af 68 anmeldelser. 
  Et lille tip: læg den i køleskabet inden brug – for en lækker ekstra kølende følelse. 
  Pris i Normal: 21 kr.
 • W7 Honolulu Bronzer – Jeg bruger ikke selv bronzer, men vil sige at denne faktisk er god og et billigt valgt i forhold til andre. den er også nem at have med og har en rigtig flot indpakning. 
  Pris i Normal: 32 kr. 
 • Nail Kind  – Tror næsten alle kender disse efterhånden, den kendte neglelak som findes i rigtig mange forskellige sommerfarver og er super lækker. Man kan aldrig få for mange neglelakker! har fået 4,6/5 stjerner på my beauty guide ud af 20 anmeldelser. 
  Pris i Normal: 36 kr.
 • Technic Lip Oil – Et plejende produkt til læberne i denne sommervarme. Det er aldrig rart at have tørre læber og derfor skal man altid have en læbepromade eller andet med, denne lille fine Lip Oil er super fin til læberne og er nem at have med rundt. 
  Pris i Normal: 20 kr. for 6 ml.
 • Masque Me Up – Long Leg Mask – Fodmasker til sommervarmen, dejlig afkølende til fødderne. Den køler og giver fugt til fødderne, hvad mere mangler man? det er ikke alle som er fan af fodmasker og denne er ekstra lang, så den plejer fødder og underben. 
  Pris i Normal: 36 kr. 
 • Min Vitamin Relax – Vitamin vand, er du ligesom mig og hader at drikke vand i varmen, så er det et rigtig godt alternativ at drikke vitamin vand, det både smager godt og giver vitaminer. Der findes flere forskellige smage til vitamin vand. 
  Pris i Normal: 12 kr. for 500 ml.
 • Bombus Raw Energy Bar Coconut & Cocoa – Normal har et rigtig stort udvalg af energibar, så hvorfor ikke prøve denne? Kakao og kokus er jo bare en rigtig god smag og man kan nemt have den med rundt. 
  Pris i Normal: 10 kr. for 50 g.

Jeg er altid imponeret omkring Flotteposen og dens indhold, også elsker jeg altid at blive overrasket over at prøve nye produkter, som man ikke tænker over man vil prøve at købe for at teste. 

Det er sådan med Flotteposen at den bliver sat til salg, på en bestemt dato hver måned også skal man være hurtig, fordi der altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er klart et koncept jeg kan anbefale, hvis man er interesseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.