I Marts måned flottepose er temaet “Sov Godt”. En flottepose som fokusere på en god nattesøvn. 

Til jer som ikke ved hvad flotteposen er:
Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogen gange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv.

Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 11 produkter også selvfølgelig nettet, som altid har et specielt design, så i alt er der 11 produkter, til en pris på 188 kr.

Normal pris for alle produkterne er: 476 kr. – Din pris: 188 kr.

 •  Pukka Night Time  – Det er altid lækkert med noget te, specielt når det smager godt og er lidt køligt udenfor. Denne te skal være god til at give en god nattesøvn, hvilket er helt fantastisk. 
  Pris i Normal: 30 kr. – 20 breve. 
 • BetterYou Magnesium Sleep Bath Flakes – Badesalt som man kan bruge til et fodbad. Indeholder magnesium, lavendel og kamille og som skal gøre så kroppen slapper af – Tid til rigtig forkælelse, men desværre ikke noget som jeg kommer til at bruge. 
  Pris i Normal: 97 kr. – 1 kg. 
 • PUCA Pure & Care Aloe Vera Sleeping Mask – En dejlig lækker maske, som giver et ekstra bookst til huden. Den kan klart anbefales til andre som har en tør hud og gerne vil have en lækker aften maske. 
  Pris i Normal: 39 kr. for 50 ml.
 • Miqura Flower 2-Step Sleeping Hair Mask – En hår maske som man kan sove med om natten, giver ekstra kærlighed til håret 
  Pris i Normal: 28 kr.
 • Colgate Natural Hemp Seed Oil Tandpasta – En tandpasta som indeholder mineraler og hampfrøolie. Man skal lige vænne sig til at tandpastaen er grøn. 
  Pris i Normal: 12 kr. for 75 ml.
 • Feather & Down – Sweet Dreams Pillow Spray  –  En pudespray dom man kan bruge på hovedpuderne, det giver en god nattesøvn og har duften af lavendel og kamille. 
  Pris i Normal: 29 kr. for 50 ml.
 • Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Night-Time – Det er altid lækkert med masker, det giver lidt ekstra luksus til hverdagen og denne maske er virkelig lækker. Brug den om aftnen og den får din hud til at slappe af. 
  Pris i Normal: 17 kr. 
 • Batiste Overnight Light Cleanse  –  En tørshampoo som man bruger i håret inden man skal sove. Jeg bruger ikke selv tørshampoo da jeg synes mit hår bliver ekstra fedtet af det. Det hjælper med at rense dit hår, ved at absorbere overskydende olie og hjælper med at fjerne urenheder, der ophobes i løbet af dagen, så du vågner op til hår der ser friskt hår.
  Pris i Normal: 59 kr. for 200 ml.
 • Fitness Pharma Baldrian & Humle – Kosttilskud som er kendt for deres beroligende og afslappende effekt – den er rigtig god til hvis man har søvnbesvær. Ikke noget jeg tænker jeg vil bruge. 
  Pris i Normal: 54 kr. for 200 stk. 
 • BetterYou Magnesium Sleep Body Spray –  En spray som indeholder magnesium og lavendel. Man påføre det 30 min inden man skal sove, på en ren hud. Det giver en beroligende effekt til kroppen, da det får den til at slappe af.  – Bruges perfekt inden sengetid. 
  Pris i Normal: 97 kr. for 100 ml.
 • Eace Gum – Vitamin Boost –  Tyggegummi som indeholder 25% af anbefalede vitaminer – C, D, E, K, B1, B3, B6, B7, B9 og B12. Det er tyggegummi som bidrager til et bedre immunsystem, så hvorfor ikke tage tyggegummi i stedet for vitaminpiller?  + det er sukkerfrit! 
  Pris i Normal: 14 kr. for 10 stk.

Denne pose skiller sig meget ud fra alle de andre poser jeg har købt. Fordi de andre har der været mange af de samme ting i og denne fokusere kun på en bedre søvn, dog er der rigtig meget lavendel duft i disse ting, så hvis man ikke er fan er lavendel så er denne pose ikke noget for en. 

– Men jeg elsker altid at blive overrasket over at prøve nye produkter, som man ikke tænker over man vil prøve at købe for at teste. 

Det er sådan med Flotteposen at den bliver sat til salg, på en bestemt dato hver måned også skal man være hurtig, fordi der altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er klart et koncept jeg kan anbefale, hvis man er interesseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.