Mindske madspild

Tænker du nogensinde på madspil? eller hvordan man kan mindske sit madspil? Der er faktisk mange som ikke er bevidst omkring det og det er for eksempel mig, jeg køber gerne ting på tilbud også selvom de har en kort holdbarhed.

Hvad er Motatos.dk

Motatos er en hjemmeside, hvor man kan handle overskudsvare, det kan for eksempel være en vare som har kort holdbarhed eller der er overproduceret for meget, det kan også bare være en fejl i emballagen. Motatos sælger en masse forskellige vare, alt fra kolonial, drikke, ting til børn, kæledyr eller rengøring ting. Du får tingende leveret til nærmeste pakkeboks eller får dem sendt hjem til en selv. Det eneste krav som Motatos har er at man skal bestille for minimum 199 kr.

Bare fordi en vare har kort holdbarhed er altså ens betydning med at det ikke holder længere.

 

Min oplevelse med Motatos?

Jeg har bestilt en masse sjove og anderledes ting fra Motatos, fordi jeg tænkte at jeg ville prøve hjemmesiden. Mit førstehånds indtryk var at varerne blev leveret hurtigt og lige til døren hvilket var dejligt.

Da jeg åbnede kassen var der desværre en hakkede tomatsovs som var sprunget oveni alle de andre ting, hvilket ikke var helt lækkert. Men jeg skrev til dem og penge tilbage for den. – Super fin support.

Ellers var alle glasflasker pakket godt ind og det hele så fint ud. Jeg vil i hvert fald sige man sagtens kan handle derfra igen, det er nogen super fine priser på mange af tingene og så skal man bare være opmærksom på den holdbarhedsdato, men den kan altid se inden man bestiller varen. Det er også en sjov måde at prøve nye ting på, som man aldrig havde købt ude i en normal butik.

Jeg tror selv jeg er en af dem som ikke er bevidst omkring at jeg køber madspil, jeg køber det jeg synes er interessant og spændende og hvis det lige er en spot vare, så bliver det den. Men det er klart et godt koncept med madspil online, ligesom too good to go, dog her ved man ikke hvad man får, det gør du ved Motatos. 

Du kan selv tage et kig inde på siden her: www.motatos.dk

Hvad har det kostet? 

5 x Munke Finvalsede Havregryn 1kg – 20 kr 
6 x Hakkede Tomater – 20 kr. 
1 x Ketchup Hot Chili – 12 kr. 
1 x Aioli Chili – 10 kr. 
1 x Ketchup Fiery Chili – 10 kr. 
2 x 12-pak Coca-Cola Energy – 60 kr. pakken 
1 x Kinder Choco Bons bag – 39 kr.
1 x Fazer Mælkechokolade Æske – 10 kr 
3 x  Thousand Island Dressing – 10 kr 
5 x Kopnudler Sweet & Sour – 25 kr 
3 x GinISH & Tonic 250ml – GRATIS GAVE