Jeg går meget op i computerspil og har en gaming kanal på YouTube, hvor jeg laver guides og diverse spille videoer i spillene. Men faktisk har jeg mange ynglingsspil og kan godt lide at skifte lidt imellem dem, dog er der et spil, som jeg spiller hverdag, som er Wow – World Of Warcraft.

Der er 2 kriterier som afhænger af hvilket spil som er bedst, som er:

  • Stemningen/fællesskab: Spillet kan være rigtig sjovt eller meget kedeligt og man kan gøre meget for at stemningen bliver god, som fx selskab, musik, lære mere om spillet osv.
  • Strategi og planlægning: Mange af de spil som jeg spiller, har forskellige ting som man kan lave hverdag, hvilket gør det lidt sjovere, når det ikke er helt det samme man laver.

1. World Of Warcraft

World of warcraft er et massivt multiplayer online rollespil, også kalder MMORPG. Man kan vælge forskellige classes og roller i spillet, som gør at man har forskellige skills og evner. Der kommer nye ting i spillet og de udvikler stadig på en masse indhold, det som gør spillet spændende er at der er så mange muligheder i det og det er ikke så simpelt, man kan farme, crafte, dungeon, raids eller gå sine egne veje med goldfarming, hvor man kan sælge tingende på AH. Spil med dine venner eller solo, det er helt op til en selv og udforsk de spændende muligheder med diverse mounts, materialer, crafting og meget mere.

Pris: 40 Euro – Game time hver måned ellers kan man købe det for in-game gold.
Platform: Blizzard Battlenet 
Læs mere her.

2. Ark Survival Evolved

Ark Survival Evolved handler om at overleve i en verden fyldt med dinosaurer. Man starter på en strand, helt uden nogen former for værktøjer, tøj eller hjælpemidler, her skal du klare dig op i level for at overleve og lære konpetancer og skills. Man kan tæmme dinosauerne, så de kan hjælpe en med at samle ressourcer eller hjælpe med at dræbe andre dinosauer. Men pas på der er nogle lede nogen indimellem, som kan sprøjte gift eller slå dig omkuld. Man kan slå sig sammen med andre spiller og bygge landsbyer, eller man kan spille solo og imod andre spillere, det er op til en selv. Men et god råd, er at slå sig sammen med andre, for at man kan klare de store dinosauerer. 

Pris: 55 Euro
Platform
: Steam
Læs mere her

3. Life is Feudal MMO

Life is feudal er et RPG og MMORPG spil, hvor man er i middelalderen verden. Spillet har rigtig mange forskellige detaljer og man har rigtig mange funktioner. Man kan spille med hinanden eller mod hinanden og bygge sin base op med sine venner/krigere. Spillet har et statcap- og skillcap-koncept, hvor man bygger sine færdigheder op. Man kan tæmme dyr, stjæle fra hinanden, lave byttehandler, sælge til kongen eller blive en bygger, farmer, smed eller jager. Spillet har rigtig mange muligheder og det er et forsøg værd at prøve, man bliver helt afhængig af det. 

Pris: Gratis
Platform: Steam
Læs mere her 

4. League Of Legends

League Of Legends er et holdbaseret spil, hvor det handler om strategi. Man kan være op til 5 på hver hold og spille mod hinanden. Man vælger hver en champion, som man gerne vil spille og der er forskellige roller i spiller som toplane, midlane, botlane, jungler og support. Derudover er der også andre baner hvor man kan spille 3v3, 5v5, ranked, normal, aram eller custom game. Man spiller mod hinanden og har nogle tårne man skal slå ned, den som først ødelægger modstanderens base har vundet.   

Pris: Gratis
Platform: Egen
Læs mere her 

5. Red Dead Redemption 2

Spillet handler om man er cowboy, hvor du kan fordybe dig i historien i spillet, tage del i alle sidemissioner eller bare hygger dig med din hest og jagte dyr. Spillet er et hyggeligt og underholdende spil, hvor man kan bruge mange timer på få ting, du har mange valgmuligheder i spillet og kortet er stort.

Pris: 60 Euro
Platform: Steam eller Epic Games
Læs mere her