8 oplevelser man bare skal opleve i Kolding er:

Oplevelserne med gratis adgang er markeret med *

Koldinghus
– byder på mange aktiviteter, men har også en kulturhistorisk samling som man burde tage ind og se hvis man interessere sig for det. Bygningen i sig selv er et besøg værd, dog er der entrepriser på 80 kr. for voksne og gratis for børn.
Læs mere og find mere inspiration her.

Trapholt
– Kunstmuseum, hvor der udstilles forskelligt moderne kunst. Mine favoritter er de danske designer stole som man kan opleve i kælderen. Man kan også opleve Arne Jacobsens sommerhus. Prisen er 80 kr. for voksne og børn gratis.
Læs mere og find mere inspiration her.

Legeparken*
– En kæmpe legeplads i centrum af Kolding. I Legeparken kan du klatre, gynge, rutsje, køre mooncars, spille minigolf, sejle en tur i robåd eller cyklebåd og meget, meget mere. Det hele er gratis og det er et familiebesøg værd.
Læs mere og find mere inspiration her.

Geografisk Have
– En botanisk have i Kolding. Haven har åbent hele året og er et hyggeligt sted at tage hen med familien. Der er masser af aktiviteter som en miniby, legepladsen og fodring af dyr. Prisen er 85 kr. for voksne, 40 kr. for studerende og 65 kr. for pensionister. 
Læs mere og find mere inspiration her.

Kolding Centrum*
– Kolding centrum byder på en hyggelig gammel gågade, specielt passagen er et besøg værd, her kan man rigtig mærke den smalle hyggelige stemning, med masser af hygge. Der er ofte forskellige events i byen, så det er bare med at holde øje.
Læs mere og find mere inspiration her.

Skamlingsbanken*
– Et skønt naturområde, hvor der er udsigt over landskabet. Man kan også opleve den 16 meter høje mindesten, som også har en historie at fortælle omkring forkæmpere i Slesvig. Et besøg værd hvis man elsker gåture og grønne områder.
Læs mere og find mere inspiration her.

Kolding Storcenter*
– Et shopping center som indeholder mere end 100 butikker, samtidig bliver der holdt arrangementer i weekenderne som gør det endnu mere spændende at besøge. Centeret er for hele familien, med hyggelige spisesteder, shopping muligheder, biograf og indkøbsmuligheder.
Læs mere og find mere inspiration her.

Slotsøbadet / Dronning Dorotheas Badstue
– Slotsøbadet er en svømmehal, men også meget mere end det, fordi der er også wellness og velvære. Et besøg værd for hele familien, da svømmehallen byder på noget for voksne og børn. Dorotheas Badstue ligger i samme bygning og det er her man kan vælge wellness.
Læs mere og find mere inspiration her.

Kolding er en dejlig by der er fyldt med oplevelser og events, det er bare med at finde ud af hvor de er henne. Jeg er flyttet til Kolding for godt 3 år siden og jeg elsker den måde de dekorer deres bymidte med design og kunst. Jeg har fundet 8 særværdigheder som jeg synes man burde opleve i Kolding.