Kaffebarer – anmeldelser

Her på det sidste har jeg arbejdet forskellige steder og der kom tanken om jeg ikke skulle prøve at give de forskellige steder en anmeldelse. Jeg valgte at bestille det samme begge steder, som var en varm kakao samt noget at spise ved siden af. 

Jeg ved godt det er kaffebarer – men jeg valgte at bestille varmt kakao, fordi jeg elsker varmt kakao og fordi jeg er lidt kræsen angående kaffe. 

Nedenfor ses de 2 kaffebarer, som jeg har været på. Jeg har vurderet dem fra 1-10 (1-Mindre godt/10-Godt) i hver kategori, samt givet dem en overordnet vurdering.

Starbucks

Starbucks er verdens største kæde af kaffebarer. Starbucks har et stort udvalg af espresso-baserede drikke, men også at man kan tage sin kaffe med på vejen. De vægter højt at servere den bedste service og har derfor forskellige belønninger, hvis man handler ved dem. Caféen er til at finde i 67 lande. 

Starbucks

Da jeg gik ind i caféen omkring kl. 9:10, var der ikke mange mennesker at se, der var massere af plads, men det var alligevel lidt hyggeligt. Der var et stort udvalg af forskellige drikkelse, så jeg sagde bare jeg ville have en varm kakao og hvad hun ville anbefale, her fik jeg en “lille” kop varm kakao m. flødeskum og en chokolade muffin. Servicen var fin og hurtig. Kakaoen var lidt kold, men den var drikke temperatur, (som mange vil sige) jeg nyder mest en kakao som gerne må være lidt varmere. 

Jeg sad der til kl 10, hvor der begyndte at komme mange mennesker, herefter gik jeg igen. 

  • overordnet vurdering

overordnet vurdering

Den får 6 ud af 10 i overordnet vurdering.
Jeg vil gerne komme igen og prøve noget andet end varm kakao. Min vurdering er baseret på de 4 kategorier her nedenunder.

Pris

Smag

Oplevelse

Service

espresso house

Espresso house har cafeer i flere forskellige lande som Danmark, Sverige, Norge og Finland. Kaffebaren er kendt for dens forskellige udvalg af varme/kolde drikke, bagværk, sandwich og salater. Cafeen går rigtig meget op i bæredygtighed, som man kan læse meget mere om på deres hjemmeside – Tomorrow friendly.   

espresso house

Jeg kom ind i caféen omkring kl. 9, hvor der allerede var fyldt med mennesker, det var svært at finde et bord, men jeg fandt et lille sted i hjørnet. Jeg bestilte en Signatur Smeltet Chokolade. 5 min efter var bestillingen klar og hun råbte mit navn op, det var en fin service. Oplevelsen var god, en helt anden, når der var fyldt med mennesker, men det gjorde ingenting. Omkring kl. 10:15 gik jeg derfra igen, med en positiv oplevelse, som jeg gerne vil gøre igen. 

  • overordnet vurdering

overordnet vurdering

Den får 8 ud af 10 i overordnet vurdering.
Jeg vil gerne komme igen og prøve noget andet.
Min vurdering er baseret på de 4 kategorier her nedenunder.

Pris

Smag

oplevelse

service