Inspiration til Halloween

by | Oct 6, 2019 | Højtider

Halloween fejre vi vidst allesammen på en eller anden måde hvert år. Om det enten er at se gyserfilm, være til udklædningfest, slik eller ballade eller mange andre måder. Så kender vi vidst allesammen til Halloween. Vi fejre Halloween hvert år d. 31 oktober. Jeg har sammensat lidt fif til udklædning, græskar og mad, som man kan lave til sin Halloween fest. 

Udklædning.

Mange tager Halloween seriøst og løber derfor ud og skræmmer andre mennesker eller tager til fest med vennerne. Det kan være rigtig svært at finde ud af hvad man skal klæde sig ud som. Da jeg var mindre, var jeg selv en af de børn som skulle klæde mig ud og skræmme andre, enten som spøgelse eller skelet. Der findes utallige udklædninger også i hver prisklasse og eller kan man lave sit eget kostume. Man kan også finde dem brugt på fx. Facebook. 

Udklædnings idéer:
Eksempler taget fra pinterest ses nedenunder her: (Klik på billedet og få mere information)

Design dit græskar!

En tradition som mange har er at skære græskar ud. Det kan være rigtig svært at finde på idéer til hvordan ens græskar skal se ud. Derfor har jeg hjulpet dig lidt og fundet 3 eksempler på græskar nedenunder, hvor der er lidt for enhver smag. Jeg synes det er sjovt at gå rundt i byen og se hvordan folk har pyntet deres græskar, fordi der er så mange forskellige. 

Græskar idéer:
Eksempler taget fra pinterest ses nedenunder her: (Klik på billedet og få mere information)

Halloween mad!

Til ens Halloween fest vil man rigtig gerne imponere ens venner og derfor kan man lave nogle sjove ting ud af mad. Jeg har selv engang lavet pølsefingre, punch med hænder og grøn kage. Man kan tilsætte farvestof i alt og det er en sjov måde, at pifte sin mad op på under sådan en fest.    

Mad idéer:
Eksempler taget fra pinterest ses nedenunder her: (Klik på billedet og få mere information)