Halloween pynt, find din inspiration

by | Oct 11, 2019 | Højtider

Halloween er lige rundt om hjørnet og det kan være svært, at finde inspiration til hvad man skal lave af pynt. Derfor har jeg samlet nogle hjemmesider hvor man hurtigt kan finde inspiration og materialer til det.

 Det er koldt og mørkt udenfor, hvilket betyder hygge på sofaen med lys og hyggesokker. Rigtig mange laver græskar til at stå på trappen, for at skabe hygge for andre. Børnene render fra dør til dør og får slik af naboerne, hvis man holde til den amerikanske tradition. Men hvordan skal man skabe hyggen hos en selv, så man rigtig kan føle halloweenstemningen.

Du har måske børn, det har jeg ikke. Meeen derfor synes jeg stadig Halloween er hyggeligt, hvor man sidder med vennerne og ser gyserfilm, som man alligevel er bange for.

Inspiration til højtider kan man finde mange steder, ved fx bare at søge ”Halloween DIY” så kommer der rigtig mange søgeresultater frem. Hvis man gerne vil have nogle DIY til Halloween pynt så søger man bare fx Halloween pynt DIY.

Pynte Idéer:
Eksempler taget fra pinterest ses nedenunder her: (Klik på billedet og få mere information)

Find Dit Pynt!

Disse sider som jeg har fundet, er nogen som jeg selv bruger til inspiration og materiale køb. Det som jeg synes er godt ved dem, er at de er nemme at bruge og er børnevenlige.

Her er nogen hjemmeside hvor man kan finde inspiration:

1. Hjemmeside: cchobby

2. Hjemmeside: Søsterne Grene 

3. Hjemmeside: Boligmagasinet 

4. Hjemmeside: panduro