Hvis du elsker at tjekke andre *kreative gør det selv* ideer ud, så kommer der her en liste af forskellige hjemmeside, hvor man kan finde inspiration til evt. dit næste projekt. Hjemmesiderne er nogen som jeg selv har brugt en del og bruger dem også stadig, til evt. at søge inspiration til et projekt eller bare at tjekke de flotte kreative ting ud. Der findes også rigtig mange kreative DIY-bloggere, som sætter deres egne ideer ind på deres blog, et søgeord her ville være kreative DIY-blogger på Google. HUSK på det er kun din fantasi som sætter din grænse!

Pinterest.com

Pinterest er en hjemmeside som giver dig mulighed for at lave opslagstavler med de billeder du kan lide eller billeder som du selv sætter ind på siden. Har du en idé eller noget som du godt kunne tænke dig at lave – for eksempel at genbruge møbler, så er det meget simpelt at søge og finde flere forskellige svar, på hvordan andre har genbrugt sine møbler. Husk: Du kan også hente Pinterest som en app til mobilen! Tjek hjemmesiden ud her.

Instagram.com

Vi kender vel alle sammen Instagram ikke? Ellers er det på tide at få oprettet en konto og komme i gang. Med Instagram kan du finde frem til masser af kreative DIY, ved at bruge de rigtige hashtags, som for eksempel: #DIY #boliginspiration #gørdetselv #kreativ #boligindretning. Husk: Du kan også hente Instagram som en app til mobilen! Tjek hjemmesiden ud her.  

Pandurohobby.dk

Hvis du har lavet dine egne DIY-projekter, så kender du sikkert Panduro butikken eller webshoppen, det er en butik som sælger alt til den kreative sjæl. Hvis du ikke har været der endnu, så er det et besøg værd, fordi den inspirerer en til at lave flere kreative ideer. Hvis man tjekker hjemmesiden ud, så er der en masse inspirationsvidere, som viser trin for trin hvad man evt. kan lave med deres produkter. Du kan også tjekke deres webshop ud her.

sostrenegrene.com

Søstrene Grene er fysiske butikker, som findes rundt omkring i landet. Det er en butik for den kreative sjæl eller den moderne type mennesker, fordi de har et stort udvalg af kreative DIY-ting/materialer, men de har også mange andre ting, det er klart et besøg værd. På Søstrene Grenes hjemmeside kan man finde masser af tips, guides og trin for trin-videoer som kan hjælpe en med at finde inspiration. Butikkerne får altid nye vare hjem, så det er med at holde øje med hvad de har at tilbyde. Men hold dig opdateret på deres hjemmeside, så kan du følge med i hvad de har af hjemme. Tjek hjemmesiden ud her.

viunge.dk

Hvis man er til den yngre stil, så er vi unge en rigtig god hjemmeside til at finde inspiration, fordi her kan man også følge med i de nye trends og et hav af andre muligheder. Hjemmesiden er generelt god til at kommunikere til den yngre generation og er nem at finde rundt i. Tjek hjemmesiden ud her.