I december prøvede jeg at købe en flottepose og skrev en anmeldelse omkring det, denne gang vil jeg gentage det og skrive omkring flotteposen fra Marts måned. Jeg kan umuligt være den eneste som elsker surprise poser eller lykkeposer?

Til jer som ikke ved hvad flotteposen er:
Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogen gange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv. Posen for denne måned hedder “Forårsklar”. Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 14 produkter også selvfølgelig nettet som altid har et specielt design, så i alt er der 14 produkter, til en pris på 176 kr.

 • MY Powder Brush – Man kan altid bruge makr-up børster og det er altid rart at prøve nye mærker i dem, fordi der er så mange forskellige. Derfor er jeg glad for denne var med i månedes flottepose, så jeg kan få lov til at prøve den. 
  Pris i Normal: 38 kr. 
 • L’Oreal Paris Elvital Dream Lenght 8 Second Wonder Wtaer – Har aldrig prøver sådan noget før, men er sikker på det bliver et hit eftersom jeg altis har ønsket mig noget som kan give mit hår næring. Denne løsner også knuder i ens hår, så den vil passe perfekt til efter man har været i bad. 
  Pris i Normal: 59 kr. for 200 ml.
 • Sence Aloe Vera Body Scrub – Denne skrub er jeg lidt i tvivl om jeg vil bruge. Den vil være god til ens ben, når man har været i bad, fordi der er Aloe Vera i den. Generelt tror jeg det er en god skrub hvis man har tør hud. 
  Pris i Normal: 27 kr. for 490 g.
 • Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-tan Mousse – Denne ved jeg med sikkerhed at jeg ikke kommer til at bruge, også selvom det kunne være rart engang imellem ikke at se så bleg ud, men jeg bruger ikke sådan noget og har derfor ikke tænkt mig at bruge den.
  Pris i Normal: 88 kr.
 • PUCA Pure  Care Gentle Exfoliating Foot Mask – fodmasker finder der rigtig mange forskellige af, men da jeg ikke går så meget rundt, så hælder jeg mere til et fodbad end fod masker. Har prøvet fodmasker før og ens fødder bliver dejlige bløde af dem. 
  Pris i Normal: 29 kr. for 25 g.
 • MY Accessories fodfil –  Jeg ejer en fodfil i forvejen og derfor har jeg ikke brug for en mere, men hvis man ikke har en, så er det en god id’e at anskaffe sig en, fordi man ved aldrig hvornår man får brug for den. 
  Pris i Normal: 16 kr.
 • Gillette Simply Venus 3 Plus – Skrabere er en god ting at have med i flotteposen, det er nemlig en ting man altid kan bruge og noget man altid selv glemmer at købe, derfor er jeg glad for at det er med i posen.  
  Pris i Normal: 39 kr. for 4 stk.
 • W7 Nail Polish  – Neglelak kan være godt eller skidt, det kommer an på farven af den. Men jeg elsker neglelak og er derfor stor fan af det, når de kommer med i flotteposerne. Denne neglelak er med glimmer og lidt lyserød, ellers er den meget neutral i farven. 
  Pris i Normal: 20 kr.
 • Colgate Max White, Limited Edition – Tandpasta. Ja.. en ting man altid kan bruge, dog er jeg ikke fan af den type tandpasta med sten og whitning i. Tandpasta er altid rart at have derhjemme og man finder hurtig en type af tandpasta som man er fan af, eller er det bare mig?  
  Pris i Normal: 12 kr. for 75 ml.
 • Duftfrisker Oriental Garden – Duftforfrisker med duft af blomster, har aldrig prøver denne type duftfrisker før, men det er altid rart at prøve noget nyt og angående duftforfrisker så kan det også være godt eller skidt afhængig af duften. 
  Pris i Normal: 23 kr. for 40 ml.
 • Vaskepose – Vaskepose en vare man måske ikke har. Mange synes vaskeposer er overvurderet, men faktisk beskytter det dig tøj. Det er altid rart at have en vaskepose, men man kan også få for mange af dem, men i denne pose er jeg glad for de er med. 
  Pris i Normal: 24 kr. for 3 stk.
 • PUCA Pure & Care – Intensive Moisturizing Foot Mask – Endnu en fodmaske, dog en anden slags. denne fugter og kan bruges efter den anden fodmaske som er i denne flottepose. Ekstra pleje til fødderne er godt, hvis man nemt får hård hud på dem. 
  Pris i Normal: 29 kr. for 25 g.
 • Sence Hydrogel Lip Mask – En maske til læberne, jeg får meget nemt tør hud på læberne, men havde aldrig tænk at man kunne bruge en læbemaske til at hjælpe af med det. Jeg synes læbemasker er fine i dagene efter man har brugt den, men det er ikke fordi det er en langvarig løsning, efter min mening.  
  Pris i Normal: 10 kr. 
 • Clif Energibar – Chocolate Chip – En lille ckokolade snack/energi bar. En bar med smagen af chewy cookie. 
  Pris i Normal: 17 kr. for 68 g.

Jeg er altid imponeret omkring Flotteposen og dens indhold. Også elsker jeg altid at blive overrasket over at prøve nye produkter, som man ikke tænker over man vil prøve at købe for at teste. 

Det er sådan med Flotteposen at den bliver sat til salg, på en bestemt dato hver måned også skal man være hurtig, fordi der altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er klart et koncept jeg kan anbefale, hvis man er interesseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.