I Decembers måneds – flottepose er temaet Status.

Til jer som ikke ved hvad flotteposen er:
Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogen gange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv.

Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 13 produkter og selvfølgelig nettet, som altid har et specielt design. I alt er der 13 produkter, til en pris på 177 kr.

 • Peach Beauty Natural Jade Roller & Gua Sha Kit – Jeg har aædrig selv prøvet at bruge sådan noget her, men det ser spændende ud, så derfor tænker jeg det skal prøves i de kolde vinter tider. Det er aldrig noget jeg selv ville købe i butikken, men det kan være jeg bliver glad for det alligevel. 
  Pris i Normal: 48 kr. 
 • Pure & Care Hydrogel Eye Mask Gold – Masker er altid et sikkert hit, uanset hvilken type maske det er. Det er helt sikkert noget som jeg kommer til at bruge. Har ikke oplevet en maske endnu som jeg ikke blev glad for. 
  Pris i Normal: 15 kr. 
 • Aussie SOS – 3 Minute Miracle Deep Treatment – Denne hårkur ser spændende ud, Det er en hårkur til tørt, skadet og trist hår, beskrivelsen passer perfekt til vinter månederne, hvor håret trænger til lidt ekstra kærlighed. 
  Pris i Normal: 48 kr. for 225 ml.
 • Marvis Tandpasta – Whitening Mint  – Tandpasta har jeg aldrig været fan af i flotteposen, da jeg bruger noget bestemt. derfor kommer jeg ikke til at bruge denne. Det er en tandpaste, som skulle gøre ens tænder mere hvide. 
  Pris i Normal: 34 kr. for 85 ml. 
 • Mentholatum Lip Balm – En rigtig lækker læbepromade, som man klart skal bruge hvis man får meget tøre løber. man skal være opmærksom på at den er med menthol og er derfor rigtig skarp i duften, men den plejer ens løber rigtig godt.  
  Pris i Normal: 14 kr. for 4 g.
 • Dove Deo Stick – Invisible Dry –  En deo som ikke giver pletter og som ikke kan ses, det er fantastisk. Denne Dove deo er rigtig god, da jeg også bruger den selv til dagligt. Jeg vil altid give lidt ekstra for at få en god deo. 
  Pris i Normal: 19 kr. for 40 ml.
 • Masque Me Up – Foot Peeling Mask – En maske til fødderne som giver bløde fødder. Man kan få fodmasker fås i flere varianter og fra forskellige brands som Scholl og Pure & Care. Det er om at finde den man bedst kan lide. 
  Pris i Normal: 29 kr.
 • Bio Hårbørste – Detangler Spiral –  Man kan få virkelig mange forskellige hårbørster i forskellige størrelser, brands og designs. Denne hårbørste er god til at masserer hovedbunden og er lavet af bioplast. 
  Pris i Normal: 28 kr.
 • L’Oréal Paris – Telescopic Mascara Black –  Denne mascara bruger jeg selv til dagligt og er derfor ekstra glad for at den var i flotteposen. Den har en tynd gummibørste, som gør det nemt om du vil have lange eller fyldige vipper. 
  Pris i Normal: 99
   kr. 
 • MY Accessories – Eyelash Curler –  En øjenvipper. Jeg bruger det ikke selv, men man kan altid gemme det til en gave. 
  Pris i Normal: 23 kr.
 • W7 – Lip gloss –   En lip gloss som kan bruges oven på læbestiften eller bare alene og giver dine læber eksta shine og volumen. 
  Pris i Normal: 20 kr.
 • Nescafé Gold –  Hvem elsker ikke kaffe? og endda sådan et sødt lille glas med det i. En hyggelig ting som man altid kan bruge, eller give den i gave. 
  Pris i Normal: 20 kr. for 50 g.
 • Milka Oreo –  Oreo er jeg ikke fan af, men som så meget andet kan man også give det videre i en gave eller give det til ens gæster. 
  Pris i Normal: 12 kr. for 100 g. 

Jeg er som altid imponeret omkring Flotteposen og dens indhold. I denne måneds pose har jeg betalt 177 kr. og den har en værdi af 409 kr. i alt. Jeg synes at denne pose er rigtig god og spændende og der er som altid nogen ting som man enten ikke bruger eller har noget af i forvejen. 

Flotteposen bliver sat til salg på en bestemt dato hver måned, og man skal være hurtig, fordi der altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er klart et koncept jeg kan anbefale, hvis man er interesseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.