I August måned flottepose er temaet Free. En flottepose som indeholder produkter uden parfume eller “Free from” andre ting. 

Til jer som ikke ved hvad flotteposen er:
Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogen gange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv.

Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 13 produkter også selvfølgelig nettet som altid har et specielt design, så i alt er der 13 produkter, til en pris på 183 kr.

 • PUCA Pure & Care – Crystal Deo Spray – En smart deo spray som man fylder vand i og kan genfyldes, så længe krystallerne er synlige i flasken. Synes den er smart, men jeg bruger ikke så meget spray deo, men overvejer da at begynde på det, hvis denne her er god. 
  Pris i Normal: 36 kr. 
 • The Makeup Library Læbestift – Nu går jeg aldrig med læbestift, så denne vil jeg ikke få brugt. Jeg ville aldrig selv købe en læbestift og vil heller ikke beholde denne, men man kan altid sælge noget fra sin flottepose, hvis man ikke selv bruger det. 
  Pris i Normal: 32 kr. 
 • Curl Girl Hair Oil – En hårolie til krøllet hår. Nu har jeg ikke krøllet hår, men tænker stadig det er en god olie som styrker ens hår og giver en masse vitaminer og så er emballagen 99,9% nedbrydelig, hvilket er rigtig godt for miljøet. 
  Pris i Normal: 72 kr. for 50 ml.
 • Nail Kind – Nail Oil – Jeg elsker neglelak og denne er bare en olie til at styrke ens negle og neglebånd. Man kan evt. bruge den under ens neglelak eller bare selv på ens negle. 
  Pris i Normal: 42 kr.
 • Neutral Intimate Wash – Et svanemærke produkt. Intim sæbe er godt og bruge for kroppen, da det rengør og plejer. 
  Pris i Normal: 20 kr. for 250 ml.
 • Pop Up Beauty – Wax Beans –  Voks er ikke så meget mig, men det virker smart, hvis man er til det. Denne kan man bare bruge i mikrobølgeovnen hvis man ikke har en maskine til det og det virker ekstra smart. 
  Pris i Normal: 37 kr.
 • Flydende Håndsæbe – Denne flydende håndsæbe har også været i flotteposen før og jeg synes den er rigtig god. En anbefaling fra mig til denne håndsæbe fordi den både dufter godt, er vegansk og uden parfume og farvestoffer. I bladet står der endda at man fra september kan købe refill poser til dem. 
  Pris i Normal: 18 kr. for 500 ml.
 • Suztain Everyday Tandbørste  –  en tandbørste kan man altid bruge, der findes mange forskellige tandbørster og denne er bæredygtig og produceret af økologisk bambus. Normalt vil jeg aldrig vælge denne hvis jeg stod i butikken, men det er altid godt at prøve noget nyt og tandbørster er altid godt at have ekstra af. 
  Pris i Normal: 10 kr.
 • IVY AïA Eye-Patches – Jeg elsker dette mærke, da jeg bruger dagcremen derfra. Et godt billigt mærke, som fungerer godt til mig, så glæder mig til at afprøve denne øjne maske. Masker kan man altid bruge og er et sikkert valg at have med i flotteposen. 
  Pris i Normal: 25 kr. 
 • Garnier Skin Active Micellar Water –  Denne er også set før i flotteposen og har faktisk 3 i forvejen. Den er rigtig god til at fjerne makeup med, samtidig med den renser ens hud. Synes godt man kunne have valgt et andet alternativ til denne flottepose, men sådan er det. 
  Pris i Normal: 42 kr. for 400 ml.
 • L’Oreal Paris Revitalift Hydrating Crem –  en fugtgivende ansigtscreme, der findes i mange forskellige typer og denne forbedrer hudbarrieren og giver en fastere og mere spændstig fornemmelse. Det er dog ikke en creme som jeg vil bruge til min hud, da jeg har en som jeg er glad for fra et andet mærke.   
  Pris i Normal: 85 kr. for 50 ml.
 • The Scalpologist Extra Clean Shampoo – Denne shampoo var desværre gået i stykker da jeg modtog den, men fik tilsendt en ny. En vegansk og parfumefri shampoo, som er god til hovedbunden. En shampoo som jeg aldrig har prøvet før, men glæder mig til at afprøve.  
  Pris i Normal: 48 kr. for 292 ml.
 • Stimorol Spearmint –  Tyggegummi med smag af spearmint, er sukkerfri og indeholder 7 små pakker. Nu bruger jeg ikke så meget tyggegummi og synes det har været sjovere i de andre flotteposer at der har været en proteinbar med i stedet, det ville jeg helt klar have prioteret.   
  Pris i Normal: 24 kr. for 7×14 g. 

Jeg er altid imponeret omkring Flotteposen og dens indhold – men i denne måned synes jeg udvalget har været lidt tamt, for det første så har flyende håndsæbe og Garnier Skin Active Micellar Water være med for ikke så længe siden. 

– Men jeg elsker altid at blive overrasket over at prøve nye produkter, som man ikke tænker over man vil prøve at købe for at teste. 

Det er sådan med Flotteposen at den bliver sat til salg, på en bestemt dato hver måned også skal man være hurtig, fordi der altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er klart et koncept jeg kan anbefale, hvis man er interesseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.