Strimle lampeskærm

En flot moderne lampeskærm, som jeg bruger i sammenhæng med mine Philips Hue pærer i lejligheden. Lampen fungerer i små og store rum og passer til enhver stil. Prisen for lampen afhænger af ens materialer, men omkring 50-60 kr. 

Materialer:

  • 10 stk. strimler af træfinér ( køb her)
  • 1  stk. rund ring
  • 1 stk. hæftemaskine & hæftepistol

Lampen kan laves af mange andre materialer, men jeg har valgt finerstrimler fordi det giver et naturligt look og derfor behøver man ikke male den. Der er plads til massere af lys imellem finerstrimlerne, men man kan også arbejde med større finerstrimler, så bliver der bare mindre plads til lyset imellem strimlerne. 

Step by Step 

Step 1

Start med at klip de 5 finerstrimler midt over, så du har 10 strimler istedet.  

Step 2

Find et materiale som du vil bruge til top (jeg har brugt et papstykke, hvilket også fungere fint) du kan fx. bruge træ, pap eller ler. Skær materialet ud i en cirkel, afhængig af hvor stor du vil have den. (jeg har brugt 10 cm)

Step 3

Sammensæt delene så du starter med at sætte finerstykkerne på en af gangen, men sætter dem overfor hinanden så lampen bliver lige. Brug hæftepistolen til at sammensætte finerstykkerne på toppen og derefter brug hæftemaskinen til at sætte dem sammen i bunden. 

Step 4

Når lampen er sat helt sammen, sættes lampeskærmen over pæren og derefter afhængig af størrelsen af toppen, skal det lille hul i toppen fyldes med det valgte materiale (her har jeg valgt pap og kan derfor bare bruge den runde ring jeg havde tilovers fra toppen)