Stjernestrimle lampeskærm

Lampeskærmen er lavet af papir strimler, som er lavet til stjerner. Lampeskærmen giver et dejligt naturligt lys og fungerer rigtig godt i min lejlighed med en Philips Hue pære i. Prisen for lampeskærmen afhænger meget af materialet, men med de materialer jeg har valgt vil den koste ca. 100 kr.   
Materialer:
  • 300 stk. papirstrimler ( køb her)
  • 1  stk. ledning og fatning
  • 1 stk. hæftemaskine 
  • 1 stk. Limpistol
  • 1 stk. Rispapirlampe 
Lampen kan laves af mange andre materialer, men jeg har valgt papirstrimler fordi det er et nemt materiale at arbejde med og det giver et godt flow i lampen. Man kan evt. vælge farvet papir så det giver en ekstra detalje til lampen. Man kan selv vælge størrelserne af stjerne, jeg har valgt at lave den med strimlerne som man laver julestjerner med. Hvis du ønsker en lampeskærm med liv og spil i, så vil denne være et godt eksempel på det. 

Step by Step 

Step 1

Start med at lave en masse stjerne (som jeg kalder dem) det gør du ved at lægge strimlerne sammen. (ellers kan du starte med at klippe strimlerne ud, hvis du selv vælger at lave dem)  

Step 2

Strimlerne laver du ved at sætte 4-6 strimler sammen, fold dem over på midten og læg dem over hinanden og klips dem sammen på midten. Du kan selv vælge hvor mange der skal være for at danne en stjerne (jeg har valgt at lave den med 6 strimler)

Step 3

Når du har lavet de stjerne som du synes er en god start og har klipset dem sammen på midten, så skal du begynde at lime dem på rispapirlampen. Man kan enten lave et system med hvordan man sætter dem på eller man kan gøre det tilfældigt (hvilket jeg har gjort)

Tip

– Man kan evt. bruge farvet papir, så lampen ikke bare er hvid.
– Man kan lave lampen i forskellige størrelser 
– Man kan selv lave papirstrimlerne, så kan man selv vælge størrelsen.