Små Ler skåle 

Mangler du noget kreativt til dine smykker eller bare små skåle til små ting. Disse skåle er lavet af selvhærdende ler og er rigtig søde til at pynte lejligheden op og så kan man helt selv vælge sin stil på dem. Prisen for disse ler skåle vil være 50 kr.

Materialer:

  • 1 pak. Selvhærdende lys Ler (Køb her)
  • Forskellige farver maling 
  • 1 stk. pensel 
  • 1 stk. rund form
  • 1 stk. bagerulle 

Ler skålene kan også laves af modellervoks eller farvet ler. Bare husk afhængig af det ler du bruger skal det måske i ovnen. Man kan evt. give skålene i gave eller bruge dem til smykker. Jeg synes i hvert fald de er søde og det er kun din kreativitet som sætter grænsen for mønsteret på dem. Husk de er ikke vandtætte eller gode til madvare. 

Se også gerne min YouTube video med hvordan man laver dem her. 

Step by Step 

Step 1

Start med at skære en klump ler ud og rul det på bordet med en kagerulle. du bestemmer selv hvor tyk din skål skal være og hvor stor den skal være.

Step 2

Skær den størrelse på skålen som du vil have (brug evt. en skål som form) Tag det overskydende ler væk og begynd at arbejd med din form.

Step 3

Kom film over en skål og læg cirklen ovenpå, så den bliver formet som du ønsker. (du kan evt. også bruge andre materialer til at forme din skål med fx. en tallerken eller en kop) 

Step 4

Lad det tørre i 24 timer og herefter begynd at mal dit mønster på den.

Tip

Man kan evt. bruge modellervoks og sammensætte forskellige farver.

Se hvordan man laver den her