Materialer:
  • Silkebånd
  • limpistol
  • Saks
  • Grill pinde
  • 3 Spillekort
Selvfremstillede silke blomster er ikke bare en smuk dekoration, de er også en fantastisk måde at tilføje en personlig touch til dit hjem eller dine begivenheder. Ved at bruge silkebånd kan du skabe blomster, der er tidløse, holdbare og fulde af charme.

Uanset om du er på udkig efter en smuk buket til dit spisebord, en elegant håraccessory eller en unik gave til en særlig person, er DIY silke blomster et sjovt og kreativt projekt, der kan tilpasses enhver stil og lejlighed. I dette blogindlæg vil jeg guide dig gennem processen med at lave dine egne smukke silke blomster, trin for trin. Lad os dykke ned i verden af håndlavede blomster og lade vores kreativitet blomstre!

Step by Step

Step 1

Brug de 3 spillekort til at få den samme størrelse på båndet, kør båndet rundt om dem et par gange. Herefter kan du klippe hver side af kortene og du har flere små stykker bånd.

Step 2

Fold siderne ind på alle stykkerne og enten klips eller lim det sammen.

Se eventuelt billederne nedenfor. 

Step 3

Samle de stykker du gerne vil bruge, jeg har brugt ca. 13-14 stykker i mine blomster og lim dem sammen rundt om en grillpind og lad dem tørre.

Step 4

Gentag denne process på alle de blomster du vil have

Tips:

– Valg af farven, det kan bruges til bryllup, fødselsdag, barnedåb eller andre begivenheder.
– Der er forskellige størrelser af silkebånd. (Jeg har brugt 4 cm)
– Du kan vælge og lave dem uden grillpinde, så kan de ligges som pynt på bordet eller bruges som accessories til festlige begivenheder.