Materialer:

  • Papir evt. farvet
  • Saks
  • Grillspyd 
  • Spraymaling

Mangler du inspiration til kreative blomster, også skal de oven i købet ikke vandes. Det er smart og det er simpelt. Nemme blomster eller pynte genstande til at putte i vasen.

Du kan selv bestemme størrelsen og farven så dem, så de passer netop ind i dit hjem. De genanvendelige blomster er rigtig flotte til at pynte ens hjem lidt op, også kan du evt. lave en hel buket af dem i forskellige farver. 

Step by Step 

Step 1

Start med at klippe papiret ud i den ønskede størrelse, jeg har brugt strimler på ca. 4 cm i tykkelsen. Du kan altid påsætte flere strimler på. Hver blomst kræver 1 til 2 strimler, personligt vil jeg bruge 2, så bliver blomsten mere fyldig. 

Step 2

Påsæt papiret på grillspydet med evt. tape eller lim og vikle det rundt omkring grillspydet til der ikke er mere papir. Du kan selv bestemme hvor tæt det skal sidde sammen, jo længere afstand der er imellem, jo mere plads er der imellem “bladene” på blomsten.

Step 2

Hvis du ikke har brugt farvet papir, så kan du enten spraymale blomsten i en ønskede farve eller male direkte på blomsten. Lad det tørre og herefter er blomsten klar til at pynte i dit hjem. 

Tips:

– Du kan evt. bruge flere farver, så blomsten bliver mere farverig.
– Du bestemmer selv størrelsen på blomsterne
– Man kan bruge grillspyd, så de kan sidde i krukker, eller du kan bruge runde pinde til vaserne.