Materialer:

  • Papir farvet eller alm.
  • evt. maling
  • Saks
  • Grillpinde/
    tandstikker
  • Limpistol

Det er altid ekstra hyggeligt at lave sit eget nytårspynt til festen. Derfor har jeg lavet disse nytårs stjerner som man kan bruge som pynt i enten maden, drinks eller til planterne. Man kan også undvære at sætte en grillpind på dem og hænge dem direkte op på væggen. 

Man kan helt selv bestemme størrelserne på dem, jeg har brugt strimler på 3 cm. man kan bare lave strimlerne større, hvis man gerne vil have stjernerne større. Man kan vælge at bruge farvet papir så er man fri for at male dem bagefter, men det er helt op til en selv, hvad man er til. 

Step by Step 

Step 1

Find det papir som du vil bruge, enten farvet eller almindeligt papir. Find derefter ud af størrelsen du vil have på strimlerne, jeg brugte 3 cm, da de skal bruges som pynt til maden. Man kan altid lave flere i forskellige størrelser og prøve sig frem. 

Step 2

Klip strimlerne af papiret og fold dem ligesom en musetrappe. Pres derefter cirklen flad, mens du forsigtigt holder dine fingre godt fordelt over det meste af stjernen. (Se evt. billede 1 og 2 nedenfor) Lim midten af stjernen sammen og hold stjernen sammen i ca. 1-2 minutter, indtil limen er tør. 

Step 3

Hvis du gerne vil have en grillpind eller tandstik på, så kan du altså lime den fast på midten af stjernen og holde den fast i 1-2 minutter indtil limen er tør.

Tips:

– Du kan evt. male på den eller sætte nips ting på, for at pynte det.
– Du kan selv vælge størrelsen på stjernerne, bare lav strimlerne bredere.