DECORRAID – swipe dine møbler. 

Man kan vel godt kalde Decorraid for det nymoderne møbel tinder. Fordi man swiper sig frem til sit møbel, på samme måde som du bruger tinder. Den måde det fungerer på er at man kan vælge en kategori eller man kan tage alle kategorierne og derved blander den tingende. Den kommer med et forslag til et møbel og du swiper til højre eller venstre, for at sige om du kan lide den eller ej, hvor så du bagefter kan se alle de ting du kan lide og derved sammensætte din stil.

Decorraid swipperen findes som web-app og du kan se den her.

Min vurdering: 
Jeg bliv rigtig overrasket over hvor mange ting der er derinde. man kan sidde i flere timer og swipe rundt i de forskellige kategorier. Jeg vil i hvert fald anbefale at bruge swipperen. hvis man ikke rigtig ved hvad ens stil er endnu, eller hvis man ønsker inspiration til hjemmet.

Det smarte ved det, er at de samarbejder med rigtig mange butikker og derfor finder de den billigste løsning på det produkt som du gerne vil have. Samtidig kommer der rigtig mange produkter, fordi den tager fra alle brands som de samarbejder med og der er mere end 500 brands.

Swipperen er der man kan swipe igennem produkterne og raide dem. Igennem swipperen kan du købe dine yndlingsprodukter, ved at du kan komme direkte ind på siderne hvor produkterne er. Man kan klikke på “Se mere-knappen” for at få yderligere informationer eller for at købe produktet med det samme. Man kan også swipe i en bestemt prisklasse, søge på specifikke møbler, brands eller farver.

Du kan også se min YouTube video omkring hvad jeg mener om Decorraid her.