De 5 bedste cafeer i kolding

Kolding byder på rigtig mange hyggelige steder, så nu har jeg valgt at lave en liste med de 5 cafeer, som jeg synes er mest hyggelige. Det er allesammen nogen som jeg har været på flere gange og jeg vil komme der igen og igen. De byder på lidt forskelligt fra dyre steg retter, til små snacks kurve, så jeg synes selv der er til enhver type. Kolding er generelt bare en hyggelig by med mange små hyggelige kroge. 
Hvis du har en ynglingcafe, som du kunne tænke dig at dele med andre, så skriv den i kommentaren nedenunder

1. Cafe Eiffel

Cafe Eiffel servere både morgenmad, brunch, frokost og middag. Cafeen er placeret inde i Kolding storcenter. Den er rigtig hyggelig at sidde på, hvis der ikke er mange mennesker. Da den er placeret ved siden af biografen og derfor kan der forkomme larm. De servere gode retter til okay priser. Men der er også nogle ting, som jeg synes kan være lidt dyre, så det er et sted vi tager hen, hvis vi vil spise fint. 

Jeg kan klart anbefale og spise dette sted. 

Prisniveau: mellem-dyrt

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: cafe-eiffel.dk

2. Cafe A

Cafe A er et rigtig hyggeligt og afslappende sted at tage hen. Prisen er rigtig god og de gange jeg har været der, har jeg fået store potioner, så i forhold til prisen på maden så er det billigt. Cafe A tilbyder klassisk cafe mad, som alle kan være med på, også selvom man er en familie på 4, så er der lidt til enhver smag. 

Jeg kan klart anbefale Cafe A, til dem som bare vil have noget nemt mad. 

Prisniveau: billig-mellem

Adresse: Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

Web: Cafe-A.dk

3. Cafe Razz

Cafe Razz er et sted der serverer lidt af hvert. Der er brunch, burgere, stegeretter, fiskeretter, sandwich, snacks/supper og salatbar. Man kan også være der hvis man bare har lyst til drinks. Cafeen har lidt af hvert til sultne maver. Det kan godt være lidt dyr, til gengæld er maden rigtig god. Vi tager herhen hvis vi gerne vil spise lidt fint, fordi maden bliver flot anrettet på tallerkenen. 

Hvis man har brug for en god steg eller fiskeret, vil jeg anbefale man tager herhen.  

Prisniveau: mellem-dyrt

Adresse: Låsbybanke 4, 6000 Kolding

Web: Caferazz.dk

4. Cafe Marcellos

Marcellos er et sted med kvalitet og hygge. De tilbyder brunch, frokost, burgere, specialiteter, sandwich, salat, pastaretter, hovedretter, snacks og dessert. Det er et sted man skal tage hen hvis man vil have mange muligheder. Steder er placeret lige ned til Kolding å, hvor du kan sidde og nyde udsigten. Der er plads til både unge, ældre og familier. 

Stedet er helt klart et besøg værd, om det bare er til en dessert eller en drink.  

Prisniveau: mellem

Adresse: Søndergade 11, 6000 Kolding

Web: marcellos.dk

5. Tobbers Madbar

Tobbers er et rigtig hyggeligt sted, som man klart skal besøge. mange unge og studerende holde til på Tobbers, fordi det er rigtig studie venligt med hygge og en rigtig god stemning. Tobbers er delt i 2, så der er en madbar og kaffebar. Ved Tobbers kan du få lidt forskelligt og de variere deres sortiment efter sæsonens grøntsager. 

Tag dine med studerende med ned på Tobbers og bliv mødt af den hyggelige stemning. 

Prisniveau: billig-mellem

Adresse: Klostergade 27 b, 6000 Kolding

Web: tobbers.nu