Brug cykelslange til at designe dit hjem

by | Oct 3, 2019 | Tips og tricks

Cykelslange kan bruges til rigtig mange ting og hvis man godt kan lide den lidt retro, rå stil, så er det et godt sted at starte.  – I mit hjem bruger jeg cykelslange på krukker, skåle og man kan også lave mange små ting med det som fx bordskåner, smykker og diverse. Jeg fik fat på cykelslangene ved at spørge ved en cykelhandler, man kan også spørge på Facebook eller andre sociale medier.  Hvis man finder de rigtige søgeord kan man finde utallige genbrugs design og jeg elsker at sammensætte genbrug med det jeg allerede har, fordi det skaber mere liv i lejligheden. – Recykle diy – genbrug diy – diy home – bicycle tube diy. Specielt til mine planter bruger jeg cykelslange for at skabe et fedt look. Jeg elsker at skabe et anderledes look på tingende, så alt ikke ser ens ud, eller så man ikke bor ligesom andre, man skal skille sig lidt ud. Bare se med herunder: 

Fantasien sætter grænser. 

Der findes også ringe mange eksempler på hvordan man kan bruge cykelslange i sin dagligdag på pinterest, bare søg “cykelslange DIY” i søgefeltet og der kommer massere af eksempler.  Man kan også bare søge det på Google og se hvordan andre bruger cykelslange i sit hjem. Man skal ikke være bange for at prøve noget nyt i ens hjem, fordi det er kun din egen fantasi som sætter grænsen for, hvordan dit hjem skal se ud. Eksempler taget fra pinterest ses nedenunder her: (Klik på billedet og få mere information)