Hvem elsker ikke sådan en surprise pose som flottesen, goodieback eller lykkepose. Normal har sin helt egen lykkepose som hedder Flotteposen. Den sælger de 1 gang om måneden, hvor den nogengange har et tema, ellers hedder de november-posen, december-posen osv. Posen for denne månede hedder Årets Hits 2020 i Normal. Nedenunder har jeg skrevet om alle de produkter som der er i denne måneds flottepose, der er i alt 16 produkter også selvfølgelig nettet som altid har et specielt design, så i alt er der 17 produkter, til en pris på 192 kr.

 • Garnier Fruictic, Hair Food Watermelon Shampoo & Conditioner – Jeg har aldrig prøvet at bruge Garnier Fruictic før, så det glæder jeg mig lidt til at prøve, da jeg kun har hørt godt omkring det mærke. Da jeg ahr fint tyndt hår, så passer beskrivelsen på denne i hvert fald til mit hår. 
  Pris i Normal: 39 kr. pr. stk. for 350 ml.
 • Masque Me Up Foot Peeling Mask – Jeg har prøvet denne fodmaske før og jeg må sige jeg blev imponeret over resultatet, den giver en rigtig dejlig bløde fødder. Den vil være rigtig god til folk med hård hud under fødderne. 
  Pris i Normal: 29 kr.
 • Flydende Håndsæbe New York Jasmin/Almond – Håndsæbe kan man altid bruge, sepcielt i disse retro flasker, som giver et godt look til badeværelset. Selvom jeg bruger en porcelænspumpe, så kan det godt være den skal skiftes lidt ud med denne sæbe. Det vigtigste er jo bare at sæben er god og jeg synes faktisk denne sæbe dufter godt, så det er altid positivt. 
  Pris i Normal: 18 kr. for 500 ml.
 • L’Oréal Paris Mascara, Telescopic, Black – Har aldrig prøvet denne mascara, men en ting jeg ved er at man aldrig kan få for mange mascara, dog kan man godt få gode og knap så gode af dem. Denne mascara er god til at du selv kan bestemme om du skal have lange fyldige vipper eller korte vipper, den er god fordi den har en lille gummibørste som man nemt kan styre. 
  Pris i Normal: 99 kr.
 • Purex Renseservietter – Renseservietter er altid dejligt at have nogen af, hvis man går med make-up til dagligt. Det er nemt lige at tage make-up af om aftnen inden man skal sove og så tager det bestemt ikke lang tid. Kan klart anbefales.
  Pris i Normal: 10 kr. for 25 stk.
 • Tykke hårelastikker Sort – Hårelastikker er altid en god ting at have, hvis man altså har langt hår, jeg smider altid mine elastikker væk og derfor er det altid dejligt at der lige kommer lidt ekstra i disse flotteposer. 
  Pris i Normal: 15 kr. for 18 stk.
 • Gloria Vanderbilt Deospray – Jeg plejer ikke at bruge spray deodearant, men denne deo har været med til at jeg godt kunne overveje at begynde at gå med det, da roll on deo altid er besværligt at tage på. Denne deo dufter godt, hvor den ikke har den klassiske deo duft, men har et feminin duft af blomster. 
  Pris i Normal: 35 kr. for 150 ml.
 • Ivy Aia, Moisture Face Cream – En vegansk face cream som både er billig og god. Cremen er god til hvis du har tør hud og specielt her i vintertiden, hvor det er koldt udenfor. Jeg synes den er god til min hud og den er ikke for fed eller tynd, men har en tilpas konsistens. 
  Pris i Normal: 49 kr. for 100 ml.
 • Salvequick, Vabelblaster, Medium – Vabelplaster er altid godt at have, fordi man aldrig ved hvornår man får en vabel. Jeg går meget i kondisko på arbejdet og kan derfor godt få vabler en gang imellem, derfor synes jeg vabelplaster er en god ting at få med i flotteposen, da det aldrig er noget man har når man så får en vebel. 
  Pris i Normal: 35 kr. for 6 stk.
 • My Accessories Eyebrow Razer – En øjenbrynskniv eller hvad man kalder den. Jeg er begyndt at bruge en pindsæt, men ellers har jeg faktisk aldrig brugt en øjenbrynskniv, der er nemt lige at ordne øjenbryn med sådan en. Hvis man hader at bruge pindsæt, så kan det klart anbefales at man køber sådan en. Angående mærke med sådan en, så synes jeg ikke der er nogen forskel på dem. 
  Pris i Normal: 15 kr.
 • Garnier Micellar Water – Garnier er et mærke man tit ser og er meget populært. Denne udgave af make-up fjerner er rigtig praktisk, både forske du kan få den i mange forskellige størrelser, men også fordi den både fjerner make-up og plejer din hud, så du får et produkt med 2 funktioner, det er smart. 
  Pris i Normal: 58 kr. for 700 ml.
 • Pure Living, Økologiske vatrondeller – Vatrondeller kan fås i mange forskellige mærker, om de er økologiske eller ej, er nok mere en smagssag for hver person, fordi jeg plejer bare at købe de helt billige. Du kan endda også få genanvendeslige vatrondeller. 
  Pris i Normal: 10 kr. for 80 stk.
 • Carmex Lip Balm, Original – Læbepromader fås også i mange forskellige slags, både med smag og specielt pleje. Denne plejer dine løber og er specielt god i vinterperioden, hvor læberne er tørre. Jeg er begyndt at bruge den efter jeg fik den i flotteposen og man bliver overrasket over at prøve nye produkter. 
  Pris i Normal: 22 kr. for 10 g.
 • Clean Sense, Noise Strips – Næse strip er gode til hvis du har mange urenheder på næsten, jeg bruger den rimelig tit, men vil dog anbefale at købe en black mask i stedet, så man ikke kun dækker næsen, men det er nok mere bare mig. Dog er det nemt lige at bruge en næse strips, hvis man lige har brug for det, det tager 15 min og så er den fin igen. 
  Pris i Normal: 19 kr. for 5 stk.
 • W7 Hot Shot Pout Plumping Gloss – Jeg bruger aldrig lipgloss og har aldrig forstået hvorfor man bruger det, da jeg bare bruger læbepromade istedet. Denne lipgloss har det med at have en opvarmende effekt, som ikke lige er mig, men hvis man er til det, så vil den helt klart være et hit. 
  Pris i Normal: 24 kr. 
 • M&M’s Salted Caramel – Der er altid en form for slik med i flottenposen og denne gang er det m&m’s med salt karamel. Jeg elsker m&m’s, så det er helt klart et hit ved mig og så kan man altid have sådan en lille pose med sig rundt, så man altid har m&m’s med sig. 
  Pris i Normal: 6 kr. for 36 g.

Jeg er altid imponeret omkring Flotteposen og dens indhold. Også elsker jeg altid at blive overrasket over at prøve nye produkter, som man ikke tænker over man vil prøve at købe for at teste. 

Det er sådan med Flotteposen at den bliver sat til salg, så en bestemt dato hver måned også skal man være hurtig, fordi der er altid kø og der er kun et bestemt antal af dem. Priserne er lidt forskellige fra 120-200 kr. og så er der gratis fragt med GLS. Der er altid en lille bog med i posen, så man kan læse omkring hvorfor den er valgt. Det er kalrt et koncept jeg kan anbefale, hvis man er intresseret i det. følg evt. NORMAL på Facebook, så kan du følge med i hvornår den næste Flottepose bliver sat til salg.