Drømmekage

Drømmekagen: En luftig, vaniljesmagende kage toppet med karameliseret kokos, der smelter på tungen.

Antal
20 Personer
Forberedelse
45 Min
Kategori
Dessert

Ingredients

3½ dl Sukker
4 Æg
2 dl Mælk
50 g Smør
4½ dl Mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk Vaniljesukker

Fyld:
100 g Smør
4½ dl Kokosmel
3½ dl Brun farin
½ dl mælk

Kageelskere, gør jer klar til at tage på en fortryllende rejse gennem smagen af ren lykke, for i dag skal vi dykke ned i opskriften på verdens bedste drømmekage!

Denne klassiske kage har charmeret ganer i årtier med sin bløde, luftige konsistens, rigelige karameliserede kokostopping og en dyb, fyldig smag, der får dig til at svæve på en sky af sød tilfredsstillelse.

Step by Step

Step 1: Pisk æggene og sukkeret sammen, så det bliver luftigt. Hæld mælk og smør sammen i en gryde imens og varm det op på svag varme.

Step 2: Bland mel, bagepulver og vaniljesukker godt sammen og sigt det i dejen, sammen med mælken og smøren. Vend det forsigtigt, så blandingen stadig er luftig.

Step 3: Indstil ovnnen på 200 grader. Kom bagepapir i en bradepande/kageform ca. 30 x 22 cm og kom kagen i ovnen, når ovnen er klar.
Giv kagen 20 min og tjek med en gaffel, der må ikke sidde dej på gaflen.

Step 4: Bland toppingen sammen i en gryde og lad det smelte på svag varme.

Step 5: Kom topping på kagen og lad den stå og hvile til den er kold, kan også serveres lun.

Velbekommen!.

Flere Opskrifter

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.