1. Tjekker diverse shopping muligheder online, fordi jeg føler jeg mangler noget. Det kan være alt fra tøj til småting, ender altid med at kigge på tingende i shopping kurven og tænke ”nah” mangler det ikke alligevel, også lukker jeg siden ned.

2. Rengøringen kommer før oprydningen. Normalt ville man jo sige at man skal rydde op før der kan gøres rent, men i mit tilfælde er det rengøringen som trækker på det hele og ikke oprydningen, den magter jeg faktisk ikke.

3. Halløj til Disney+ og sofaen. Det første man gør når man står op, ind foran fjernsynet og tænde for en serie på Disney+, også selvom man har planlagt sin dag, med en masse andre ting, dovenskab længe leve! 😉

4. Planterne får måske lidt meget vand. Det med at man lige tænker at planterne skal vandes, fordi de hænger lidt, men man glemte at man faktisk havde vandet dem i går, det er ikke så godt for planterne.

5. Man har lyst til noget mere fancy mad. Det er kedeligt med rugbrød og leverpostej, så hellere lave noget pasta eller grønsager, det tager lidt længere tid og så bruger man tiden på noget fornuftigt.

6. Flere timer på Facebook. Faktisk føler man sig helt nøgen hvis man ikke er på Facebook, uanset om man er hjemme eller ej, telefonen er på og computeren er tændt, kun for at være på Facebook.

7. Man keder sig. Den værste af dem alle, man føler man keder sig, fordi man har gjort alt andet *føler man*, men faktisk har man ikke lavet noget. Der skal ingenting til, før man føler at man keder sig.

8. Strømregningen stiger. Et godt tegn på at man er for meget hjemme, er hvis ens strømregning stiger, faktisk fordi jeg har en vane med, bare at sidde ved computeren eller fjernsynet hele dagen, det kan godt gå hen og blive dyrt.