1. Kawasaki sko var de bedste sko. Man kan stadig købe dem, men de er ikke ligeså populære som de har været. Det er ellers meget behagelige sko, som er lette at tage på, men tror de er blevet skiftet ud med sneakers nu. Der findes utallige mange slags sko, men den traditionelle kawajaki sko er nok en sko alle kender. 

2. Arto var en platform alle var på. Arto eksisterer ikke længere i dag. I stedet bruger man Facebook, Instagram og mange andre sociale medier. Arto har været en platform som var meget kendt på de sociale medier, den minder lidt om Facebook, men det var en platform som ikke kunne følge med tiderne.

3. Habbo, chatspillet & køb de dyreste ting. Spillet hvor man kan bruge alle sine lommepenge, det er et gammelt spil, eller nærmere en chat platform, hvor du skriver med folk og venner, her kan man også købe sig til virtuelle ting og hvis man havde de dyreste ting derinde, så fik man også mange *online* venner.

4. Slim legetøjet som aldrig blev kedeligt. I dag findes der rigtig meget forskelligt slim, som man kan lege med, både med farver, dufte, former osv. Slim er ikke egnet til små børn. Der er noget afstressende omkring slim, fordi det kan forme sig til så mange ting og det er en genstand som man altid kan bruge.

5. Boomblaster, den kendte højtaler. Højtalerne som alle havde med sig rundt, fordi det var populært. Man bærer stadigvæk rundt på store tunge højtalerne og jeg har aldrig forstået konceptet med det, fordi du kan også få små trådløse højtalerne, som spiller godt. Men det har vel altid være fordi at store højtalere ser fedt ud og det skaber en fest i sig selv.

6. Tamagotchi det lille dyr, man havde med sig rundt. Tror vi alle husker tamagotchi, det lille dyr som udklækkede og man skulle passe på. Det skulle fodres, underholdes og blev ældre. Hvis man glemte sin tamagotchi, så skulle man starte forfra. Man ser ikke rigtig til dem i dag, men man kan stadig købe dem.

7. Discman, cd’er var trenden. Det er længe siden man sidst har hørt en cd, måske fordi alt er kommet online nu og derfor er cd’er ikke så meget fremme. Da man havde sin discman med sig, så var den også bare stor og klumpede, den fyldte rigtig meget og man kunne aldrig bestemme sig til hvilken cd man skulle høre. 

8. Snake, spillet der aldrig dør. Nu kan man spille det som mobilspil og computerspil. Snake er spillet hvor man er en orm, der bliver større og man skal se hvor langt man kan komme. Spillet findes i mange forskellige slags nu, fordi der er blevet udviklet på det. Dengang man spillede det på sin gamle mobiltelefon uden touch skærm.