6 ting, som passer til håndtasken

1. Læbepromade

En læbepromade er altid et sikkert hit, at have med i sin taske, da man nemt kan få tørre læber. Det er altid træls at mangle en læbepromade og så blive ved med at købe dem, når man mangler og så har man pludselig mange liggende forskellige steder.  

Jeg har altid en i jakkelommen, men jeg hader også tørre læber. 

2. Headset

Høre du meget musik? så kender du måske det at mangle et headset, når man har mest brug for et. Det er altid en god idé at have et liggende i tasken og det er godt man kan få det i forskellige størrelse alt fra earpods til store hørebøffer. 

Jeg har altid et par høretelefoner liggende, så mangler jeg det aldrig.

3. Negleklipper

Uanset om du går op i dine negle eller ej, så har vi alle prøvet at flække en negl og det er ikke sjovt. En neglefil eller en negleklipper kan klare opgaven og det er altid rart at vide hvor man har en henne. Bider du dine negle er det ekstra godt at have en negleklipper med, fordi så kan du bruge den istedet for dine tænder. 

4. mascara

Har man prøvet at gå i regnvejr og ens mascara løber og klumper? så er det ikke sjovt at komme på arbejde, hvis man ikke lige har en mascara som kan rette det. Mascara fås i forskellige størrelser og man bestemmer derfor selv om det skal være en lille mascara eller en stor størrelse afhængig af om man går op i det eller mærke. 

5. concealer

Urenheder ser rigtig trælse ud og det er alle andre som kan se det på en. Det er en god idé at have en concealer med, fordi man ved aldrig hvornår de små trælse urenheder viser sig. 

Jeg har altid en concealer med i min taske eller jakke, så hvis de små urenheder viser sig, så kan man dække dem til. 

6. Kuglepen

Man bruger altid en kuglepen til et eller andet. En kuglepen er et godt redskab at have med sig, fordi den kan være meget nyttig i mange situationer. Mange bruger sin mobil til noter, men den gammeldags måde som kuglepennen, er også en god idé engang imellem.