Søndag d. 9. maj 2021 er det mors dag. Er du også en som vil forkæle din mor, fordi hun fortjener lidt ekstra i denne tid? Så kan du måske få lidt inspiration af de 6 ting som jeg kommer med. Der er massere af inspiration at hente alle steder fra og det er helt op til dig, hvad du vil give din mor, fordi du kender hende bedst.

1. Gavekurv

Det er altid tanken der tæller og en gavekurv findes i forskellige udgaver, priser og størrelser, derfor kan jeg personligt godt lide at give en gavekurv, så kan man altid selv bestemme hvad der skal gives i den. måske noget welness, noget lækkert/vin eller noget helt andet. 

Du kan evt. købe det her fra delikatessehuset.dk Der findes de i forskellige priser fra 200-600 kroner.

Du kan også lave en selv, køb en kurv og noget indhold til den, så bliver den mere personlig. 

2. Hyggedag med dig 

Noget der helt sikkert vil falde i god jord, er en heldagstur med dig, skriv et kort, hvor du skriver at i planlægger en dag sammen også kan i lave lige det i har lyst til. Lækkert mad eller en gåtur, måske tage et sted hen. Bare dagen er sammen med dig. 

Eksempler på hvad i kan lave: 
– Gå en lang tur på stranden, marken, byen eller andet sted
– Tag en tur ud og spise evt. hendes ynglingssted 
– Lave collage med minder, print billeder og sæt sammen. 

3. Billeder 

Alle mødre vil altid gerne have flere billeder af sine børn, derfor kan det være en god idé at samle søskende og tage et søskende billede, som hun kan få. Det kan også være et billede af dig og din mor eller af dig og kæresten. Det har en stor betydning for din mor, at hun kan have et lille minde i form af et billede.

Du kan evt. også få billeder printet på kopper, nøgleringe, glas, smykker og mange andre sjove ting.

Du kan evt. se udvalget på smartphoto her.

4. Evighedsbuketter 

Blomsterne der holder for evigt, en ting som man kun kan blive glad for, eftersom andre blomster kræver pleje eller visner meget hurtigt. De findes også i forskellige priser og størrelser, samt farver.

Du kan evt. købe den her og bruge rabatkoden: QC9776QNXKA2, så får du 5% rabat. 

5. Forkælelse – oplevelsespakke

Jeg er sikker på denne gave er enhver vinder ved sin mor. Oplevelsespakker som hun enten kan dele med dig, sin mand eller sig selv. Forkælelse er noget vi alle kan lide og det er vigtigt at blive forkælet en gang imellem. Der findes rigtig mange forskellige smartbokse som kan købes forskellige steder,

Du kan evt. se et udvalg fra smartbox her.  Her finder du oplevelser til enhver person, måske det bare skal være en smartbox til hende eller det skal være til 2 personer, så i kan lave noget sammen. 

6. Mor smykke 

Der findes mange forskellige smykker som kan gives til ens mor, evt. et der symbolisere dig og dine søskende. Hvis hun allrede fx. har en halskæde, så kan det også være et vedhæng til den. Det kan være et stjernetegn eller et liille hjerte, bare det symbolisere dig og måske dine søskende med. 

Eksempler på smykker kan være:
– Hjerte med/uden ingravering evt denne.
– Firkløver med/uden ingravering evt denne.
– Stjernetegn enten hendes eller dig evt. denne.