Lørdag d. 5. Juni 2021 er det fars dag. Er du også en som vil forkæle din far, fordi han fortjener lidt ekstra i denne tid? Så kan du måske få lidt inspiration af de 6 ting som jeg kommer med. Der er massere af inspiration at hente alle steder fra og det er helt op til dig, hvad du vil give din far, fordi du kender ham bedst.

1. Gavekurv

Det er altid tanken der tæller og en gavekurv findes i forskellige udgaver, priser og størrelser, derfor kan jeg personligt godt lide at give en gavekurv, så kan man altid selv bestemme hvad der skal gives i den. måske noget øl, noget lækkert spiseligt eller noget helt andet. 

Du kan evt. købe det her fra delikatessehuset.dk Der findes de i forskellige priser fra 200-600 kroner.

Du kan også lave en selv, køb en kurv og noget indhold til den, så bliver den mere personlig. 

2. Hyggedag med dig 

Noget der helt sikkert vil falde i god jord, er en heldagstur med dig, skriv et kort, hvor du skriver at i planlægger en dag sammen også kan i lave lige det i har lyst til. Lækkert mad eller en gåtur, måske tage et sted hen. Bare dagen er sammen med dig. 

Eksempler på hvad i kan lave: 
– Fisketur 
– Tag en tur ud og spise evt. hans ynglingssted
– Giv den gas i en pølsevogn (Se mere her.)

3. Lækker flaske alkohol

Måske din far godt kan lide lidt luksus og er derfor til de lidt dyre mærker, eller han bare godt kan lide et glas whiskey en gang imellem. Der findes rigtig meget forskelligt alkohol og det er kun dig der ved hvad han drikker. Måske en god 12 års whiskey eller en 20’års rum. Pak flasken ind i en gaveæske og så er gaven klar. En gave der betyder du tænker på ham og vil give ham lidt ekstra på fars dag. 

Du kan evt. se et udvalget på gaveæsker/flasker her.

4. Bog om mad eller øl 

Der er faktisk mange som godt kan lide at få en god bog omkring grillmad, ølsmagning eller måske noget helt andet. Hvis din far har en ting som han er glad for eller gerne vil vide mere om, så er det en perfekt gave at give en bog omkring emnet. 

Du kan evt. købe disse bøger:
– Det gode øl – Bog
– Byg din egen grillret
– Valdemarsro – Aftensmad
– 50 øl du skal smage før du dør

5. Forkælelse – oplevelsespakke

Jeg er sikker på denne gave er enhver vinder ved sin far. Oplevelsespakker som han enten kan dele med dig, sin kone eller sig selv. Forkælelse er noget vi alle kan lide og det er vigtigt at blive forkælet en gang imellem. Der findes rigtig mange forskellige smartbokse som kan købes forskellige steder,

Du kan evt. se et udvalg fra duglemmerdetaldrig her.  Her finder du oplevelser til enhver person, måske det bare skal være en smartbox til ham eller det skal være til 2 personer, så i kan lave noget sammen. 

– Ølsmagning – Bridgewalking – Bodyflight – Helikopterflyvning – Køre i racerbil. 

6. Ting med tekst 

Der findes mange forskellige ting som man kan indgravere i find evt. et der symbolisere dig og dine søskende. Det kan være værktøj, krus, billeder, t-shirt, kortholder eller andet, bare det symbolisere dig og måske dine søskende med. 

Eksempler på ting med tekst kan være:
– Kortholder stål med/uden indgravering evt denne.
– Værktøj med/uden indgravering evt denne.
– Krus med billede evt. denne.