Valentines dag er Mandag d. 14 Februar og har du tænk over om du vil give en lille gave til en du holder af?
Man ser typisk at en Valentines gave er en tur i biografen eller en tur ud og spise, men hvad kan man finde på nu når der er alle disse restriktioner. Her finder du lidt inspiration til hvad du kan give til ham eller hende i Valentines gave og det behøver altså slet ikke være dyrt, det er tanken der tæller.

1. Chokolade

Noget så simpelt, men stadig siger at du tænker på personen er chokolade. Det kan fås i rigtig mange forskellige størrelser, former og med eller uden tekst, ja faktisk kan man helt selv designe sine chokolader, hvis man er til det. Man kan også gøre det lidt mere kreativt og lave nogen chokolader selv. Man kan også gå lidt mere til den og give en gavekurv fyldt med en masse lækkert. Prisen kan variere fra 50 kr. til 500 kr. Helt afhængig af hvad du vil give for, men husk det er ikke prisen der betyder noget men tanken om at du tænker på personen.

Se evt. yoursurprise eller delikatessehuset

2. Duftlys

Noget som jeg godt kan lide er duftlys, det er simpelthen så hyggeligt. Det er ikke alle som er til duftlys og derfor kan det godt gå hen og blive en træls gave for nogen. Der findes også utallige dufte og størrelser på disse og det er om at finde den rigtige til vedkommende. Du kan også få duftlys med tekst på, evt. også designe dit eget. Prisen er alt fra 10-300 kr.

Se evt. Matas eller Sinnerup

3. Deluxe Snugs

Nu tænker du sikkert hvad er dette? Men det er bare et kæmpe tæppe som man kan pakke sig ind i hvis man fryser eller vil have lidt hygge omkring en. Det er en af de bedste gaver jeg har fået, specielt når jeg rigtig nemt fryser og arbejder meget foran computeren. Det er et kæmpe tæppe som måler ca. 150 x 215 cm afhængig af hvor du køber det henne. Prisen er alt fra 200-400 kr.

Se evt. coolstuff eller Proshop

4. Personlig kærlighedsbog

Man ser det faktisk ikke særlig meget, men kan kan godt lave en bog omkring jeres forhold, venskab eller stjernetegn. De kan bruges som kort vedlagt til en gave eller et gavekort. De kan også sagtens bruges bare som de er til at sende en tanke til en du holder af. De kan designes efter eget valg med billede, tekst og navn, så de passer til det som du skal bruge den til. Du kan også lave en fotobog som beskriver jeres forhold i billeder, dette vil være en minde bog som man altid har og kan kigge i. Priserne er meget forskellige afhængig af materiale og størrelse på bogen, men se evt. de links jeg har lagt ind her nedenfor.

Se evt. storynine eller photobox

5. Personlige Valentinsgaver

Vi har været lidt inde på det med fotobogen, men du kan faktisk lave rigtig mange forskellige personlige gaver som tøj, nøgleringe, glas, billeder, smykker osv. Der findes virkelig mange forskellige ting, hvor man kan få indgraveret tekst eller billede på og det vil jeg da kalde en perfekt gave til Valentines dag. Jeg synes du skal kigge lidt på de to sider jeg har sat ind her nedenunder, der finder du nemlig rigtig mange forskellige ting, som kan bliver dekoreret og tilpasset efter det som passer dig. 

Se evt. yoursurprise eller gaveideer